To je to što me zanima!

Nina Badrić o Dragojeviću: 'On je dijelio ljude na one s dušom i one druge, naše najveće blago'

Povodom pete godišnjice smrti mnogi kolege podijelili su uspomenu na legendarnog glazbenika i sjetili se anegdota s njim
Vidi originalni članak

Povodom pete obljetnice smrti omiljenog glazbenika Olivera Dragojevića mnogi se prisjećaju uspomena koje imaju na njega, a zajedničku fotografiju objavila je i Nina Badrić (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Djelio je ljude na one koji imaju dušu i one druge. Naše najveće glazbeno nacionalno blago netko zbog koga smo bili ponosni što se bavimo ovim poslom. Uzor i svetionik oko kojeg smo se svi skupljali - napisala je na društvenim mrežama.

- Osim nemjerljivog talenta njegova najveća vrlina bila je skromnost i takav se više roditi neće, a ova pjesma je njemu bila jedna od najdražih… Oliver živi vječno - nadodala je pjevačica.

POGLEDAJTE ŠTO JE O OLIVERU REKAO GIBONNI:

PETA GODIŠNJICA SMRTI Na jednom radiju i ove godine slušamo samo Oliverove hitove

Inače, i ove se godine povodom Oliverove obljetnice organizira projekt 'Trag u beskraju' u pjevačevoj rodnoj Veloj Luci. 

Središnji događaj je svakako koncert na rivi koji je otvoren za javnost, a sve je započelo tradicionalnim koncertom na trajektu Jadrolinije 'Korčula' koji je u srijedu isplovio prema Veloj Luci.

POLKAHOLIKI Polkaholiki u čast Oliveru obradili 'Kad mi dođeš ti'

 

Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo kojeg je s Oliverom vezalo dugogodišnje prijateljstvo i suradnja. Koncert će u subotu, 29. srpnja, okupiti mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene. U čast Oliveru pjevat će Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan, Jure Brkljača i Dupini.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ivan Horvat Budimir 03.08.2023.

    Najveci a skroman ! Neke boli sto nije pjevao u Srbiji ali on nije bio na prodaju !!!

  • rotan 29.07.2023.

    Nije bio dobar čovjek uopće,varao je ženu..

  • rotan 29.07.2023.

    Prodao se za Judine škude..nacionalista...

Komentiraj...
Vidi sve komentare