Obavijesti

Video

Komentari 0

Polkaholiki u čast Oliveru obradili 'Kad mi dođeš ti'

Polkaholiki u čast Oliveru obradili 'Kad mi dođeš ti'

Popularna slovenska grupa Polkaholiki napravila je cover pjesme 'Kad mi dođeš ti'

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Danas se obilježava peta godišnjica smrti Olivera Dragojevića koji je u svom nasljeđu ostavio bezbroj hitova u kojima i danas uživamo. 

Jedan od tih hitova, pjesmu 'Kad mi dođeš ti', obradila je i slovenska grupa Polkaholiki, specijalno za ovu godišnjicu. Polkaholiki su inače poznati po svom polka stilu, no ovaj put, u čast Oliveru, su izašli iz svoje zone komfora.

- Oliverove pjesme su nam od djetinjstva jako prirasle srcu. Sve njegove pjesme su hitovi, a 'Kad mi dođeš ti' je pjesma koja nas se najviše dojmila, prekrasna je i ima veliko značenje i upravo zbog toga obožavamo tu pjesmu - otkrili su nam članovi popularne grupe. 

Polkaholiki ističu kako je Oliver za njih jedan od najvećih glazbenika koji je imao izvanredan osjećaj za glazbu i ljude te smatraju kako bi njegove pjesme i interpretacije trebale biti uzor svim budućim naraštajima glazbenika.

- Oliver je za nas ne samo glazbenik, on je prava legenda. Njegove pjesme imaju posebno mjesto u našim srcima jer nas vraćaju na omiljeno mjesto - more. Kada čujemo njegove pjesme uz more, vrijeme stane i njegove stihove osjećamo duboko u duši. Oliverova glazba nam daje snagu i nadu, ali i tugu i romantiku - istaknuli su Polkaholiki. 

S obzirom da su sve njihove dosadašnje obrade vrlo slušane, vjerujemo da će i ovaj cover postati iznimno popularan!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin