To je to što me zanima!

Nina Badrić o razvodu: 'Trebale su mi godine da sve prebolim'

Nina Badrić i Bernard Krasnić vjenčali su se u rujnu 2006. u crkvi u zagrebačkim Remetama. Svadbeno slavlje za dvjestotinjak gostiju održano je u Balama u Istri
Vidi originalni članak

Kao što vidite, preboljela sam razvod. Dakle, kad sam se rastala, ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u svom životu promijenila telefonski broj, rekla je pjevačica Nina Badrić (51) za Gloriu. I tada je njima dala intervju, a naslov je glasio: 'Preboljela sam razvod'.

UPOZORILA OBOŽAVATELJE Nina Badrić se požalila na lažni profil: 'Ne nasjedajte na ovo!'

- Moš' mislit, za to su mi ipak trebale godine, da prebolim samu sebe. Svaki je kraj novi početak - rekla je Nina o teškom periodu nakon razvoda s Bernardom Krasnićem.

Par se upoznao u zagrebačkom restoranu preko zajedničke prijateljice, a njihovi poznanici su rekli da su se odmah svidjeli jedno drugome. Zaručili su se u Dubrovniku i Bernard je iznenadio Ninu prosidbom u restoranu.

PLJUŠTE KOMPLIMENTI Nina Badrić oduševila fanove blještavim kombinezonom, a u prvi plan stavila je vitki struk

Vjenčali su se u rujnu 2006., nakon pet godina veze u crkvi u zagrebačkim Remetama, a svadbeno slavlje za dvjestotinjak gostiju održano je u Balama u Istri tjedan dana kasnije. Par je bio tri godine u braku, a do rastave je došlo zbog nepomirljivih razlika.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ŠTEF75 27.03.2024.

    umjesto da je rodila dijete, ona se udala za dečkića

  • 26.03.2024.

    Nisu pasali zajedno ;kao da je za klinca bila udana.

  • Aglaonema 26.03.2024.

    Č9vjek je htio dijete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare