To je to što me zanima!

Nina Badrić pjevala u Banjoj Luci i očarala publiku stajlingom

S obzirom na to da se koncert održao na otvorenom, odjenula je odijelo pepita uzorka koje je upotpunila visokim lakiranim čizmama te crnom bundom. Kasnije je na društvenim mrežama zahvalila publici na dolasku
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (49) održala je koncert u Banja Luci povodom Dana žena. Za ovu posebnu prigodu odabrala je toplu, ali ujedno elegantnu kombinaciju koja je mnoge oduševila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da se koncert održao na otvorenom, odjenula je odijelo pepita uzorka koje je upotpunila visokim lakiranim čizmama te crnom bundom. Kasnije je na društvenim mrežama zahvalila publici na dolasku te podijelila omiljene trenutke.

- Hvala Banja Luka i veliki i mali - napisala je Badrić uz fotografiju na kojoj pozira sa djevojčicom. Dobila je brojne komplimente za svoje elegantno izdanje.

- Savršena - napisala je jedna od pratiteljica.

- Divna Nina - složila se druga.

- Rasti još više, budi nam tako vesela i razdragana.Takvu te pamtim, od prvog dana od kada te znam! Ostani zauvijek takva, tvoja - napisala je treća.

NIŽU SE KOMPLIMENTI Nina Badrić podijelila fotku s bivšom misicom Anicom Kovač: 'Pogodite tko je ovdje šefica'

Inače, pjevačici u posljednje vrijeme stižu sami komplimenti na račun njezinog izgleda. Mnogi joj poručuju kako s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • crni77777777 13.03.2022.

    nina je došla na svoje, u hr je nitko ne doživljava, ali zato je bg,banja luka,bjeljina njen drugi dom,tamo još nesto vrijedi,samo ne znam na kojem polju

  • evaroso123 12.03.2022.

    ajmee meni stylinga...i jbg Nina debela si jos uvik iako navodno ne jedes meso vise..zasto?? To sto ne jedes meso neces smršavit...ti si takva...diete, odricanja tebi ne pomazu. Tocka!!

  • Stella_ 12.03.2022.

    Bzvz

Komentiraj...
Vidi sve komentare