Show

Komentari 6

Nina Badrić podijelila fotku s bivšom misicom Anicom Kovač: 'Pogodite tko je ovdje šefica'

Nina Badrić podijelila fotku s bivšom misicom Anicom Kovač: 'Pogodite tko je ovdje šefica'

Bivša Miss Hrvatske neko se vrijeme nije pojavljivala u javnosti. Kada je Nina podijelila fotografiju upravo s njom, oduševila je brojne pratitelje koji nisu propustili priliku udijeliti komplimente damama

Pjevačica Nina Badrić (49) na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, a ovoga puta se pohvalila fotkom s bivšom Miss Hrvatske i i suprugom umirovljenog nogometaša Roberta Kovača (47), Anicom Kovač (46).

POGLEDAJTE VIDEO:

Veselo su pozirale zajedno, a pažnju je privukla upravo bivša misica koja se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti. Mnoge Ninine pratitelje, Anica je oduševila mladenačkim izgledom.

- Pogodite tko je šefica i zašto baš Anica - napisala je Badrić uz objavu na Instagramu kojom je otkrila i da se nalazi u Sarajevu.

Obožavatelji nisu propustili priliku da damama udjele komplimente.

- Sve ste predivne, ali jedna je Anica - glasio je jedan od komentara ispod fotografije.

- Anica je top. Bila je ljepotica i ostala je ljepotica - rekla je pratiteljica.

- Anica je najljepša - iskreno je komentirala obožavateljica.

Prisjetimo se, ljubavna priča Anice i Roberta započela je kada je njoj bilo 18, a njoj 20 godina. Prekinuli su nakon samo pet mjeseci veze,  no pet godina nakon Robert je manekenku uočio na televiziji i ponovno je kontaktirao. Iste godine Anica se preselila kod njega u München, a dvije godine kasnije su se vjenčali. 


POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE

Najčitaniji članci