To je to što me zanima!

Nina Badrić posvetila emotivnu objavu sestri: 'Slaba na tebe...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja sam tvoj uragan, ti si moja mirna luka. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav, napisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (50) ne krije koliko je povezana s mlađom sestrom Sunčicom, a sada joj je povodom rođendana posvetila emotivnu objavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispod videa, pjevačica joj je uputila nekoliko riječi kojima je raznježila mnoge.

- Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu - započela je.

LEŽERNO IZDANJE Nina Badrić pozirala je s torbom od 34 tisuće kuna: 'Meni se lako obući kada si mogu priuštiti...'

- Ja sam tvoj uragan, ti si moja mirna luka. Dupe i gaće država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav - dodala je pjevačica.

- Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu - zaključila je Nina.

Nedavno su sestre Badrić prošetale Zagrebom držeći se za ruke i s osmijesima od uha do uha. Nina je za šetnju odjenula široke traperice, bijelu majicu i kratki bijeli sako s uzorkom od crnih pruga. Kombinaciju je zaokružila žutim čizmicama na petu s otvorenim prstima i velikom crnom kožnom torbom. 

Sunčica trenutno živi u Rimu, a Nina je tamo često posjećuje. Sestre su jako bliske te na društvenim mrežama rado objavljuju zajedničke fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 28.09.2022.

    članak nije uspio ako ne objavite ono najbolje: reakcije funova: "aajme, diiivne ste !", "prekrasne", "jao, kako vas je lijepo gledati", "fascinantne ste", "nepojmljivo predivne" i slično... :)))))

  • 28.09.2022.

    ok znaci ubrzo se vide na sudu kao jos jedan sestrinski par

  • Kud koji mili moji 28.09.2022.

    Koji rječnik? Između ostalog : "Dupe i gaće država u državi." Onda i ja mogu napisati : đizus krajst, spasi nas ovakvih. A najljepšu lavicu, mačkicu, caricu, spominje tek od nedavno. Tako da, "djevojčice, bebico, kraljico, uragan, vatro,....." razmisli prije nego počneš.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare