To je to što me zanima!

Nina Badrić progovorila o Dori: 'Ne mislim više sudjelovati...'

Na Dori je nastupala u više navrata, a 2012. godine predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu u Bakuu. Ninin nastup tada nije donio priželjkivane rezultate
Vidi originalni članak

Odgovarajući na razna pitanja svojih fanova na Instagram profilu, Nina Badrić (46) se osvrnula i na aktualno pitanje Dore, odnosno želje da ponovno nastupi na tom natjecanju. Višestruka osvajačica Porina tvrdi kako više ne planira sudjelovati u toj glazbenoj manifestaciji. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemam namjeru više ići na Doru/Eurosong. Dokle god ne shvatimo da je za takvo natjecanje potreban ozbiljan team - napisala je jednom od pratitelja Nina, koja je na Dori nastupala u više navrata, a 2012. godine predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu u Bakuu. Ninin nastup tada nije donio priželjkivane rezultate, a pjevačica je i sama izjavila kako je razočarana mnogim stvarima vezanima za  natjecanje. 

DODJELA NAGRADA Publika je izabrala: Nina Badrić dobila 'Cesaricu' za hit godine

Što se Dore tiče, traju posljednje pripreme za natjecanje koje se ponovno vraća nakon osam godina stanke. Iz organizacije su već potvrdili da će Dora biti u Opatiji, a uskoro bi se trebalo znati i tko će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Izraelu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 13.01.2019.

    Da mi je znat koliko nina plaća za ovaj medijski publicitet kojeg dobija u zadnje vrijeme, mora da planira neki album izbaciti....

  • mrTrobec 13.01.2019.

    Mogla bi nastupati u životu na vagi

  • KusNjega 13.01.2019.

    Šteta, poslije takvog uspjeha, haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare