Obavijesti

Show

Komentari 64

Publika je izabrala: Nina Badrić dobila 'Cesaricu' za hit godine

Publika je izabrala: Nina Badrić dobila 'Cesaricu' za hit godine
1

Na finalnoj večeri publiku su zabavljali neki od nominiranih izvođača kao što su Nina Badrić, Željko Bebek, Ivan Zak, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Rišpet, Kedžo & Zsa Zsa...

VIDEO

Hit autorima proglašeni su Vjekoslava i Tonči Huljić.

Radijski hit godine je pjesma Nine Badrić 'Dani i godine'.

LJUDIIIII! Pjesma 'Dani i godine' je upravo odabrana za HIT GODINE. Hvala vam. Ovo je za vas. Volim vas. ❤️ Hvala na svim glasovima. Hvala Cesarica.

Posted by Nina Badrić on 7. srpnja 2017

Pjesma 'Ne lomi mi srce', u izvođenju Maje Šuput, internetski je hit godine.

Hit godine pop glazbe pjesma je 'Zagrli me' grupe Pravila Igre. Hit godine tamburaške glazbe je 'Zadnja želja' Miroslava Škore.

Klapa Rišpet ima hit godine klapske glazbe - 'Reći ćeš mi fala', javlja HRT: 

Na finalnoj večeri publiku su zabavljali neki od nominiranih izvođača kao što su Nina Badrić, Željko Bebek, Ivan Zak, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Rišpet, Kedžo & Zsa Zsa, Miroslav Škoro, Pravila igre i Mia Dimšić.

- Počašćen sam što sam među dvanaest finalista Cesarice. Mislim da su takvi projekti prijeko potrebni hrvatskoj zabavnoj glazbi i daju joj pozornost koju ona i zaslužuje, rekao je Ivan Zak (38).

Glazbenik je raspjevao publiku na splitskim Prokurativama, gdje je nastupio na dodjeli nagrade publike za hit godine Cesarica. Zak je osim hitom 'Meni se s tobom' oduševio svojim izgledom, pa je na elegantne sako i hlače ‘isfurao’ majicu originalnog printa.

- Uskoro ću obožavatelje počastiti novom pjesmom iz svoje radionice pa vjerujem da će se ovog ljeta veseliti, zaljubljivati i provoditi uz ritmove ljetne pjesme - rekao je Zak.

Pjevač se požalio što je nakon svog nastupa odjurio iz Splita i krenuo prema Mariji Bistrici, gdje ima zakazan koncert, pa nije stigao čestitati kolegici Nini Badrić (45) na osvojenoj nagradi za hit godine.

- Sretna sam i ponosna što ovu pjesmu publika rado sluša. Pjevala sam ‘Dani i godine’ u Splitu u čast svim svojim obožavateljima - rekla je ponosna pjevačica, koja je s Predragom Martinjakom napisala svoj nagrađivani hit. Nagrada je nazvana po velikom Gibonnijevu hitu, a dodijeljena je u nekoliko kategorija, pa je tako Cesaricu za klapsku glazbu dobila klapa Rišpet, za hit autore Tonči i Vjekoslava Huljić, u kategoriji pop glazbe Cesaricu je dobila grupa Pravila igre, za pjesmu “Zagrli me”. Pjesma “Zadnja želja” Miroslava Škore, dobila je Cesaricu za tamburašku glazbu, a u kategoriji zabavne glazbe nagradu je dobio Željko Bebek za pjesmu “Ja po kafanama”.

Utemeljitelj glazbene nagrade Cesarica je Unison - Hrvatski glazbeni savez, a ime Cesarica dobila je po pjesmi koja je na prvom Porinu, održanom 1994. , osvojila čak 4 Porina, između ostalih i onaj u kategoriji Hit godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao