To je to što me zanima!

Nina Badrić u noćnom provodu sa sestrama Husar: Kao da ste bile inspiracija za 'Seks i grad'

Nina i sestre Husar dobre su prijateljice, a pjevačica je sredinom lipnja bila i na krštenju Marijinog sina Nike. Tom prilikom objavila je i fotografije sa slavlja
Vidi originalni članak

Nina Badrić (49) oduševila je pratitelje fotografijom na kojoj pozira s prijateljicama Tinom RenićMarijom Husar Ivanom Husar. Djevojke su bile dobro raspoložene i nasmiješene, a uz fotku Nina je napisala i poruku o prijateljstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neka nitko ne smatra prijateljem čovjeka s kojim nije pojeo mjericu soli. Nas četiri pojele smo na kile soli i još kušamo... Prijateljstvo je jedna duša u dva (četiri) tijela. Zajedno. Uvijek. U dobru i zlu - poručila je Nina ispod fotke. 

- Prelijepo, kao da ste vas četiri bile inspiracija za seriju" Seks i grad - poručila joj je pratiteljica.

- To su te i jedino takve neprocjenjive fotografije. Na istim najčistijim frekvencijama najvezanije ljudske duše i srca. Umjetnost življenja - napisala je druga.

'TOP, KAO I UVIJEK' Badrić objavila fotku s krstitki sina Marije Husar Rimac, no svi pričaju samo o njezinom odijelu

U kasnijim objavama pjevačica je otkrila da su se prijateljice okupile na večeri i noćnom izlasku povodom Tininog rođendana. Inače, Nina i sestre Husar dobre su prijateljice, a pjevačica je sredinom lipnja bila i na krštenju Marijinog sina Nike.

Krstili smo našeg Niku - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u društvu malenog slavljenika, njegove majke Marije, oca Vjekoslava i prijatelja.

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU SEZONU 'POLIGRAFA':

Idi na 24sata

Komentari 25

  • megan22 16.09.2021.

    sta ucini od sebe nina..uzas

  • __zujo__ 15.09.2021.

    prije nocna mora... nego grad...svasta

  • 15.09.2021.

    Prije cca dvadesetak godina bila sam djelatnica tvrtke gdje su dolazile po vozila na korištenje... na vrata su mi došle dvije prelijepe dame, pa sam pitala tko točno treba gazdu... snebivale su se i naljutile kako ne znam... pa im se ovom prilikom ispričavam što slušam Gunse... možda nisu stvarno takve, ali djelovale su bahato i prepotentno bez pokrića... ili ih je samo bespotrebno bilo sram što su došle žicati vozilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare