Show

Komentari 47

Badrić objavila fotku s krstitki sina Marije Husar Rimac, no svi pričaju samo o njezinom odijelu

Badrić objavila fotku s krstitki sina Marije Husar Rimac, no svi pričaju samo o njezinom odijelu

Ninino šareno odijelo i crvene gležnjače s visokom petom oduševile su njezine pratiteljice na Inastagramu. U komentarima je mole da otkrije ime dizajnera, međutim Nina ga još uvijek skriva

Marija Husar Rimac (45) krstila je četveromjesečnog sina Niku, a Nina Badrić (48) na Instagramu je objavila fotografiju slavlja koja je u samo 14 sati skupila više od 9 tisuća lajkova. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Krstili smo našeg Niku - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u društvu malenog slavljenika, njegove majke Marije, oca Vjekoslava i prijatelja.

Na krštenju je bilo i još poznatih lica među konjima su bili Marijina sestra, Ivana Husar Mlinac (44) i David Vurdelja (47) poznatiji kao Baby Dooks.

Mnogima je za oko zapela Ninina odjevna kombinacija. Šareno odijelo i crvene gležnjače u komentarima su skupili puno komplimenata. Pratiteljice je mole da otkrije ime dizajnera, međutim Nina ga još uvijek skriva.

- 'Top si obučena, kao i uvijek', 'Obožavam tvoj outfit!', 'Tvoje odijelo! Tko ga je dizajnirao?' - samo su neki od komentara. 

Najčitaniji članci