To je to što me zanima!

Nina Badrić ugostila je svog 'bivšeg dečka' Gorana Bogdana

STARI PRIJATELJI Ovo nije bio prvi susret pjevačice i glumca. Prije tri godine Nina mu je povjerila glavnu ulogu u spotu za pjesmu ‘Dan D’. Kliknuli su na prvu
Vidi originalni članak

Nina Badrić je u svojoj rubrici Odlikaši na portalu Cover.hr ugostila Gorana Bogdana, talentiranog i zgodnog glumca, koji trenutno gradi međunarodnu karijeru, a koji joj je otkrio sve o snimanju američkog serijala ‘Fargo’, zbog kojeg je tri mjeseca proveo u Kanadi.

Ipak, ovo nije bio prvi susret pjevačice i glumca. Prije tri godine Nina mu je povjerila glavnu ulogu u spotu za pjesmu ‘Dan D’. Kliknuli su na prvu, a kako u spotu ne nedostaju poljupci i nježni zagrljaji mnogi su pomislili da se među njima razvilo nešto više od prijateljstva. 

Uz puno smijeha Nina je Bogdana pitala kako se osjeća kao njezin bivši dečko, a on je njoj otkrio kako je zapravo došlo do uloge ukrajinskog mafijaša u serijalu Fargo, po čemu se razlikuju domaća i strana produkcija te koja je bila tajna njegove pripreme za tu ulogu. Glumio je uz Ewana McGregora te joj je ispričao i kako je izgledao jedan radni dan u društvu velike glumačke zvijezde.

Ekskluzivni intervju pogledajte u video:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • skylar22 03.08.2017.

    Ma dajte. Nina je bar dostojanstvena i ne svlaći se. A ima i glas. Pogledajte Sevku. Više je svućena nego obućena. I ni pjevati ne zna. A istih su godina.

  • _Varešak_ 03.08.2017.

    Nina još nije za odbaciti.

  • ha eto 03.08.2017.

    Doneo joj je ovjerenu izjavu za starački dom da će se brinuti o njoj kad uskoro tamo Nina završi

Komentiraj...
Vidi sve komentare