To je to što me zanima!

Nina Kraljić favorit Dore prema kladionici, tko je vama najbolji?

Neki su se glazbenici već penjali na pozornice Dore, a neki su nas već i predstavljali na Eurosongu pa sada pokušavaju dobiti još jednu šansu i 'ulaznicu' za Nizozemsku gdje će se održati to natjecanje
Vidi originalni članak

Dora 2021., odnosno izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije odvija se ove subote u Opatiji. Publike u dvorani Marino Cvetković neće biti zbog epidemioloških mjera, ali svi će putem telefonskih linija moći glasati za svog favorita.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Kraljić u 24 pitanja!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Malo nas dijeli do saznanja tko će nas od 14 finalista predstavljati u Rotterdamu u Nizozemskoj. Na kladionicama najbolje stoji Nina Kraljić (28) koja je 2016. nastupala na Eurosongu u Stockholmu s pjesmom 'Lighthouse'. Ona ima najveće izglede s koeficijentom 4.

Iza nje je Mia Negovetić (18), na čiju pobjedu je koeficijent 5, a zatim slijede:

Albina s koeficijentom 6 

Filip Rudan 8

Cambi 9

Tony Cetinski i Kiki Rahimovski 12

Bernarda 13

Tomislav Marić ToMa  35

Ella Orešković 40

Ashley i Bojan Jambrošić 40

Eric 60 

Sandi Cenov 60

Brigita Vuco 80

Beta Sudar  80 

Tako kaže kladionica, a u nastavku nam recite koja je vama najbolja pjesma. Pjesme su posložene redom kojim će se izvođači pojavljivati 13. veljače na pozornici Dore.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Dariomicek 13.02.2021.

    Ella👍

  • ivanazg84 11.02.2021.

    jesam li ja jedina kojoj je Ninina pjesma uzasna? nikako mi se ne svida,i jos to ojdanje ili kako bi nazvala stil pjevanja.meni najgora pjesma ove god. valjda ne volim taj stil.

  • nnjmkd 10.02.2021.

    Jel to ona što je "izašla iz ormara". Kakav je Eurosong, ne bi me čudilo da čak i uspije. Tamo su ionako svi malo uvrnuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare