To je to što me zanima!

Nina Martina iz 'Života na vagi' zabavljala se po Beogradu i zelenim outfitom oduševila sve

Bivša natjecateljica poznate emisije o mršavljenju bila je nedavno u Srbiji te obišla nekoliko restorana i dobrih lokacija. Uživa u odmoru nakon nedavnog otvorenja vlastitog restorana
Vidi originalni članak

Pjevačica i poduzetnica Nina Martina Korbar (30), bivša natjecateljica 'Života na vagi', ima razloga za slavlje - osim rođendana tu je i nedavno otvorenje restorana, koji će imati samo kvalitetnu hranu. Biznis je pokrenula s kolegom iz showa, Mariom Mandićem (30), s kojim već ima teretanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ujedno obilazi regiju te je nedavno bila u Beogradu, gdje je posjetila nekoliko zanimljivih restorana.

- Jako smo ponosni i sretni. Oboje smo bili pretili i dobili smo tu borbu pa danas, kad vodimo puno bolji život, aktivni smo, jedemo bolje, imamo svoju teretanu koja pruža drugačiji pristup vježbanju, razmišljali smo da bi bilo super ponuditi ljudima hranu koja je brza, a zdrava i ukusna i tako smo još jednu svoju ideju pretvorili u djelo. Sve na meniju sastavljali smo i isprobavali sami. Već nekoliko godina oboje vodimo drugačiji život kad su zdrava prehrana i trening u pitanju, to je sada dio nas i svi recepti su naši - izjavila je. 

VELIKE TRANSFORMACIJE Oni su bili najteži kandidati u svojim sezonama 'Života na vagi': Ante je skinuo čak 83 kile

U kuhinji ne koriste bijelo brašno, bijelu sol, bijeli šećer i kvasac.

- Koristimo pirovo brašno, himalajsku sol, brezin šećer i kvalitetne nadjeve. Na meniju se trenutačno mogu pronaći pizze, bruskete, pirov griz i sendviči, a planiramo i proširiti ponudu na salate i još neka jela - istaknula je poduzetnica.

250 KILOMETARA UKUPNO Čapo iz 'Života na vagi': Svaki dan sam hodao 30 kilometara, a promijenio sam troje tenisice

Nije smatrala da će postati uzor u jelu, no danas s 30 godina ponosna je na sve što je napravila.

- Mislim da svaka osoba koja napravi nešto dobro u svom životu može biti pozitivan primjer i uzor i to je jedna od dobrih stvari koje nude društvene mreže. Možeš podijeliti svoj uspjeh s drugima te motivirati i inspirirati druge i onda se ta pozitivna energija vrti u krug jer kad te nepoznata osoba pohvali i uputi ti lijepu riječ to je stvarno lijep osjećaj, a još je ljepši kad vidiš da zajedno sa tim istim ljudima ideš naprijed i mijenjaš svoj život na bolje, konstantno napreduješ - izjavila je Nina, piše Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sprangija 12.11.2022.

    Zašto ona još uvijek ima 85 kg a glumi da ima 55?

  • sr 12.11.2022.

    Kakva crna pjevačica niste normalni, danas svaka šuša brije da je singerica uzas

  • Dobar, loš, zao 12.11.2022.

    Auuuu, do jaja. 👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare