Obavijesti

Show

Oni su bili najteži kandidati u svojim sezonama 'Života na vagi': Ante je skinuo čak 83 kile

Oni su bili najteži kandidati u svojim sezonama 'Života na vagi': Ante je skinuo čak 83 kile
21

Najteži kandidat svih sezona je Ivan Jakubovski iz Vukovara koji je u show ušao sa 241,9 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 182,7 kilograma. Osim njega, ovo su najteži kandidati ostalih sezona

VIDEO

Prva sezona popularnog showa 'Život na vagi' koji pomaže natjecateljima u gubljenju kilograma krenula je s emitiranjem 27. ožujka 2017. godine, a danas na televiziji pratimo šestu sezonu. Mnogi kandidati prošli su kroz taj show, a izašli sretniji, ispunjeniji i s manje kilograma. Mi vam u nastavku donosimo popis najtežih kandidata, od prve do šeste sezone, koja se trenutačno emitira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Neven Vuljanković

U prvu sezonu 'Života na vagi' kao najteži kandidat ušao je Neven Vuljanković sa svojih 240,2 kilograma. Neven je rodom iz Vrbovca, a u show je ušao s 35 godina. Na putu prema gubitku kilograma bodrila ga je supruga Ivana.

Suprugu Ivanu je upoznao putem Facebooka još 2009. godine, a sve je postalo mnogo kompliciranije kad je saznao da Ivana živi u Kanadi. Međutim, baš kao svaka prava ljubav, ni njihova nije imala granice, pa su se nedugo zatim našli u Kanadi i započeli vezu, piše RTL.

Toma iz 'Života na vagi' ukupno je skinuo 39 kila, pogledajte njegovu transformaciju u showu
Toma iz 'Života na vagi' ukupno je skinuo 39 kila, pogledajte njegovu transformaciju u showu

Neven nikada nije imao djece, a za to je krivio svoju prekomjernu težinu. Osnivanje obitelji bila mu je glavna motivacija da uspije, ali nažalost, krajem prošle godine je preminuo u 40. godini.

Neven je bio najteži kandidat sve do četvrte sezone, a kroz emisiju je uspio pasti ispod 200 kilograma pa je na finalnom vaganju imao 172 kilograma. S tim rezultatom bio je i više nego ponosan. Obitelj i prijatelji bili su mu velika podrška tijekom njegovog putovanja u showu, a svi će ga uvijek pamtiti kao simpatičnog i nasmijanog. 

Siniša Pšak

U drugu sezonu kao najteži kandidat ušao je soboslikar Siniša Pšak iz Varaždina. Imao je 191,3 kilograma, a izašao je sa 120,5. Skinuo je fascinantnih 70,8, odnosno 37% tjelesne mase.

S viškom kilograma borio se od malena, ali nakon srednje škole, kilogrami su se počeli naglo skupljati. Siniša je zbog svoje težine imao problema s kretanjem, nije mogao pomagati ukućanima u svakodnevnom poslu te se brzo umara. Najveća želja mu je bila skinuti 50 kilograma, a nju je svakako ispunio. U show se prijavio kada je saznao da bi mogao imati problema sa zdravljem. 

Nakon izlaska iz showa Siniša je nastavio s treninzima i zdravom prehranom pa je skinuo nešto više od 100 kilograma. Evo kako izgleda na jednoj od zadnjih objava iz 2019. godine.

Petar Tucman

Petar Tucman (40) bio je najteži kandidat treće sezone 'Života na vagi' 2018. godine. Zagrepčanin je ušao u show sa 174 kilograma, a izašao gotovo 70 kilograma lakši  što je bilo oko 40 posto njegove mase s početka sezone. Petar je prodajni referent, a glavni motiv njegove prijave bila je upravo želja da skine višak kilograma koji ga je godinama sputavao da bude više motiviran za sve što radi.

Silno je želio naučiti voziti snowboard i napraviti 'mušku špagu'.

Boris iz 'Života na vagi' odnio je pobjedu u velikom izazovu: Za nagradu dobio osobni imunitet
Boris iz 'Života na vagi' odnio je pobjedu u velikom izazovu: Za nagradu dobio osobni imunitet

- Prvi put kad sam napravio neku stvar koju nikad nisam napravio, izašao iz neke stvari komfora je kad sam si prebrikao u glavi da se moram posvetiti malo drugačijem stilu života - rekao je Pero tad.

Tad je imao i bend s kojim je triput proputovao Europu i to je, priznao je tad, njegovo najveće ostvarenje, no za skidanje kilograma nedostajalo mu je motivacije.

Petar je bio i ovogodišnji kandidat kulinarskog showa 'Masterchef', a danas izgleda neprepoznatljivo.

Ivan Jakubovski

Najteži kandidat četvrte sezone 'Života na vagi', a trenutno i svih sezona je Ivan Jakubovski iz Vukovara. Ivan je u show ušao sa 241,9 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 182,7 kilograma, što čini razliku od 59,2 kilograma. Istaknuo je kako mu je njegova obitelj, a posebno sin, bili motivacija da vježba i skida kilograme. 

Premda na posljednjem vaganju u showu nije izgubio dovoljno da bi ušao u finale, prolaz je izborio pobjedom u posljednjem iskušenju. 

Željka iz 'Života na vagi' o Tomi koji je napustio show: 'Osjećam se dosta prazno otkad ga nema'
Željka iz 'Života na vagi' o Tomi koji je napustio show: 'Osjećam se dosta prazno otkad ga nema'

- Ne osjećam sram što sam debeo, jer sam ja to sve svojim zubima natukao. Kilogrami su me doveli do nepokretljivosti spermića i ostali smo na jednom djetetu - rekao je Ivan tada.

Najveća želja mu je bila skinuti 100 kilograma.

- Dopustio sam sebi da od sebe napravim invalida, i ne želim da moje dijete isto od sebe napravi - kazao je. Budući da je i njegov sin Martin već kao dijete bio pretio, i on je stao na vagu, a kada se izvagao, brojka je bila pozamašna - 145 kilograma. Budući da se Martin nije mogao prijaviti u show jer tada još nije bio punoljetan obećao je da će pokušati smršavjeti do kraja showa 45 kilograma i tako biti podrška svome tati.

Toma iz 'Života na vagi' otkrio: Nadao sam se finalu. Ne znam što mi se dogodilo zadnji tjedan
Toma iz 'Života na vagi' otkrio: Nadao sam se finalu. Ne znam što mi se dogodilo zadnji tjedan

Evo kako Ivan izgleda na najstarijoj objavi iz prosinca 2019. godine.

Ante Miletić

Splićanin Ante Miletić bio je najteži kandidat predzadnje, pete sezone. U show je ušao sa 200,7 kilograma. Ante se u mladosti bavio sportom, a pravi stres je doživio kad je njegova majka doživjela moždani udar i nakon deset dana umrla. On je tada imao svega 12 godina.

- Po drugu dicu je u školu dolazila mater, a po mene nije doša niko - ispričao je tada Ante i otkrio da je platio dosta prometnih kazni jer se nije mogao zavezati pojasom u automobilu. Njegova supruga je rekla kako bi malo vremena provodio sa sinom jer se nije dugo mogao kretati i biti aktivan.

Na prijavu u show odlučio se ponajviše zbog sina za kojeg kaže da je njegovo najvrednije životno postignuće, a za kojim ne može ni potrčati bez da se uspuše. Ante je u to vrijeme najviše strahovao kako će zbog njegova lošeg zdravstvenog stanja njegov sin odrastati bez oca, što mu nikako ne želi priuštiti jer i sam zna kako je biti bez roditelja. 

Ante je izašao 83 kilograma lakši sa 117,7 kilograma, a usvojenih zdravih navika pridržava se i danas.

Štefica iz 'Života na vagi' nakon što je ispala iz showa: 'Treniram redovito, a pojedem i čokoladu'
Štefica iz 'Života na vagi' nakon što je ispala iz showa: 'Treniram redovito, a pojedem i čokoladu'

- Puno se više krećem, svakodnevno treniram, puno se zdravije hranim, a to mi je pomoglo da mogu voditi sretan obiteljski život. Posao i ostale aktivnosti ostale su iste, no sve to obavljam sretniji, veseliji i zdraviji! -svojedobno je rekao za Večernji list.

Filip Mrčela

Najteži i najmlađi kandidat ovogodišnje šeste sezone 'Života na vagi' je Splićanin Filip Mrčela (25) koji je napustio show. U show je ušao s 234,6 kilograma, a izašao s 205,4 kilograma. Zbog kilograma se često, kaže nam Filip, susretao i s negativnim komentarima zbog čega je i izgubio samopouzdanje. 

- Rođen sam sa 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu - iskren je Filip te dodaje da je sve to utjecalo na njegovu odluku da se prijavi u 'Život na vagi', kako mu višak kilograma više ne bi smetao u gotovo svim fizičkim aktivnostima i druženju.

Ljubičasti tim pobijedio crni u velikom izazovi, treneri otkrili: 'Za nagradu nitko ne ide kući...'
Ljubičasti tim pobijedio crni u velikom izazovi, treneri otkrili: 'Za nagradu nitko ne ide kući...'

- Želim si spasiti život i osjećati se voljeno, a za pet godina nadam se da ću biti stalno zaposlen, živjeti sam, imati djevojku i kolekciju videoigara koju sam oduvijek želio - zaključuje Filip.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski