To je to što me zanima!

Nina Martina skida kile: Vježba i nakon kraja 'Života na vagi'

Fotografija je u samo sat vremena skupila preko tisuću lajkova i odmah oduševila Ninine pratitelje koji su zaključili da se marljiva Zagrepčanka i dalje trudi zdravo živjeti...
Vidi originalni članak

Natjecateljica treće sezone 'Života na vagi' Nina Martina Korbar (25) ne odustaje od vježbanja ni nakon završetka showa. Vježbala je s natjecateljicama prošle sezone showa Jelenom Putnik (36) i Kristinom Čopec, a zajedničke fotke s treninga podijelila je na Instagram profilu. 

Fotografija je u samo sat vremena skupila preko tisuću lajkova i odmah oduševila Ninine pratitelje koji su zaključili da se marljiva Zagrepčanka i dalje trudi zdravo živjeti te da su loše prehrambene navike daleko iza nje. 

Nina je u show 'Život na vagi' ušla s 124 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kila. To znači da je sveukupno izgubila 32 posto tjelesne mase.

- Bravo!!! Samo hrabro dalje - napisao joj je jedan od pratitelja.

SVAKA ČAST Nina Martina prije 8 godina i sad: 'Moji su plakali od sreće'

Nina je na Instagramu objavila i dvije fotografije, od kojih jedna prikazuje kako je izgledala s 18 godina, a druga onako kako izgleda nakon nevjerojatne transformacije.

-  Ne mogu uopće vjerovati da sam lijevo nekada bila ja. Pouka i motivacija za daljnji rad na sebi. Moji kad su me vidjeli, skoro su zaplakali od sreće. Sretna sam i ponosna na sebe - komentirala je nedavno svoj napredak koji joj mnogo znači i vjeruje da se više neće vraćati na staro.

Kosa boja snijega: Ovaj trend bojenja kose savršen je za zimske dane, a sigurno ga do sada niste isprobali!

Pogledajte zadnju epizodu regionalnog YouTube talent showa Videostar!

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 21.11.2018.

    Zovite Luciju Šarić da vidi kako se mršavi, šta je karakter i šta je p**ka!

  • Goran123456 20.11.2018.

    Bravo,baš je lijepa došla.

  • 20.11.2018.

    Kada se stekne navika vježbanja ne možeš više zamisliti dan bez vježbanja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare