To je to što me zanima!

Nina Morić je stigla na Rab i otkrila figuru u bikiniju, fanovi joj komentirali tetovaže i liniju

Bivša manekenka je prije tjedan dana stigla u Lijepu Našu. te je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija s otoka Raba. Na posljednjoj fotki pozirala je u kupaćem kostimu kraj mora i pohvalila se isklesanim tijelom i tetovažama
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Nina Morić (45) živi u Milanu a rodnu Hrvatsku je prvi put nakon dvije godine posjetila u veljači. Tada je stigla u Zagreb sa sinom Carlosom (18), kojeg je dobila u braku s kontroverznim fotografom Fabriziom Coronom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije tjedan dana Nina je ponovno došla u Lijepu Našu te je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija s otoka Raba. Na posljednjoj fotki pozirala je u kupaćem kostimu kraj mora i pokazala isklesano tijelo i brojne tetovaže.

- Objavila sam dvije fotografije... s mora! Želim vam svima dobar dan - napisala je Nina u opisu objave. Njezinu je objavu lajkalo više od 16 tisuća pratitelja a za svoj izgled je dobila samo komplimente.

- Uvijek si lijepa, za tebe kao da godine ne prolaze - komentirao je jedan od Nininih pratitelja.

NINA MORIĆ Od modela svjetskog glasa do prvakinje estetske kirurgije: Već je sa 17 imala prvu operaciju...

Bivša manekenka je prije nekoliko dana objavila i fotografiju sa sedmogodišnjom nećakinjom uz opis 'Moja najveća radost'. Jedna pratiteljica joj je tada napisala kako joj je lijepo pročitati nešto na hrvatskom.

- Falilo mi je pričati na našem - odgovorila joj je Morić i dodala emotikone hrvatske zastave i srca.

POGLEDAJTE VIDEO: INFLUENCERICA SARATKD U SERIJALU 'MOJ PUT'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • japanokinezjapano 24.08.2021.

    Ako ovaj komentar ili savijet pročitaš bit ćeš pametnija. Sakri se u neku rupu jedno 20 godina i prestani se uslikavati. Prozivi još to malo akrapivskog života na miru u razmišljanju šta si si to napravila od izgleda i života.

  • Heritage 24.08.2021.

    Šta kaže jel primila drugu dozu?

  • najvecasponzorusasveta 24.08.2021.

    beda i jad. nije ni jedna posto mene. ja sam broj jedan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare