Show

Komentari 27

Od modela svjetskog glasa do prvakinje estetske kirurgije: Već je sa 17 imala prvu operaciju...

Od modela svjetskog glasa do prvakinje estetske kirurgije: Već je sa 17 imala prvu operaciju...

Nakon korekcije usana kao da nije mogla stati sa estetskim zahvatima, korigirala je nos, stavljala je masno tkivo u lice, ali i povećala grudi, na koje je ponosna

Manekenka Nina Morić proslavila je 45. rođendan, a tom prilikom sin Carlos (18) darovao je rođendansku tortu. Zadovoljna majka čvrsto je zagrlila sina i zahvalila mu se na predivnoj gesti uz veliki osmijeh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osmijeh koji je manekenku krasio kroz karijeru, nažalost se jako promijenio u usporedbi s početkom karijere.

Sa samo 17 godina povećala je usne, a kasnije je govorila da je to najveća glupost koju je ikad napravila. Uz usne, korigirala je i nos, ali i obraze.

-  Stavljala sam u lice hijaluronsku kiselinu te sam se napuhnula i izgledala kao bundeva. Nisam znala da sam alergična na tu kiselinu. Tada sam sebi bila lijepa, to je kao bulimija ili anoreksija - otkrila je prije nekoliko godina u intervjuu.

Nina Moric

Kada je imala 19 godina bila je Miss Hrvatske, a s nepunih 20 godina, 1996. je zauzela treće mjesto na izboru ljepote 'Elite model look' u Francuskoj. Ispred nje su bili modeli Diana Kovalchuk Ana Beatriz Barros.

Nina Moric

Povećala je i grudi na koje je, kako kaže, ponosna. Uslijedila je korekcija nosa, a zatim je u usne ubrizgala silikone. Osim toga, u obraze je implantirala masno tkivo. U travnju 2009., prema anketi portala Sorriso.com manekenka je proglašena prvakinjom estetske kirurgije. Iza sebe je ostavila i Donatellu Versace (63).

NINA MORIC

Najviše je radila u Italiji, ali i Americi gdje je 1999. angažirana u spotu 'Livin La Vida Loca' Rickyja Martina. Ona je njega tada neočekivano poljubila, a dojmove je kasnije prepričala.

- Kada sam mu stavila jezik u usta, u čudu me pogledao i rekao: 'Ovo nije bilo planirano' - otkrila je svojedobno Morić. Osim što je zavodljivo plesala, latinoameričkog pjevača polijevala je i voskom.

NINA MORIC

Danas Nina nije više nalik manekenki s početka karijere. Brojni fanovi joj zamjeraju izbotoksirano lice s kojim se trudi sakriti godine.

Osim mnogih operacija, život joj je obilježila i turbulentna veza s talijanskim fotografom Fabriziom Coronom. Vjenčali su se 2001. godine, a zajedno imaju upravo sina Carlosa. Rastali su se nakon 13 godina braka.

Cannes - Nina Moric a Cannes per la presentazione di un cortometraggio con Daniele Santoianni

Uz to, pred oltar je stala 2013. s milanskim poduzetnikom Massimilianom Dossijem, a brak je potrajao tek dva mjeseca. 

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci