To je to što me zanima!

Nina Morić: Nevina i na plaži ko od majke rođena

Manekenka Nina Morić (31) na nudističkoj plaži hvata boju za novi kalendar magazina 'For Men' dok je švicarska policija sumnjiči za pranje novca
Vidi originalni članak

Ninu Morić (31), njezinog bivšeg supruga Fabrizija Coronu (33) i njegovog poslovnog partnera te menadžera talijanskih TV zvijezda Lelea Moru, švicarska policija sumnjiči za pranje 4,5 milijuna kuna. Corona je već odležao 80 dana u pritvoru u Potenzi zbog sumnje talijanske policije da je poznate ucjenjivao kompromitirajućim fotogarafijama. Švicarska policija sada sumnjiči Coronu i Moru da su novac od ucjenjivanja “oprali” u švicarskoj banci, a Ninu da im je u tome pomogla.
Talijanska policija u ožujku je uhitila Coronu, a Nina je na sudu izjavila da nije ništa znala o ucjenjivanju ni o pranju novca. U medijima je pričala da ju je Corona moralno prevario i zatražila je razvod nakon šest godina braka. Razveli su se u lipnju, a dva mjeseca poslije snimljeni su u tijesnom zagrljaju na balkonu apartmana na Siciliji. Nina se u međuvremenu vratila na piste, snimila je rock singl, a ovih dana snima i golišavi kalendar za magazin “For Men”. U pauzi između snimanja, sunčala se na nudističkoj plaži kako bi uhvatila preplanulu boju.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zelenožuti 23.09.2007.

    totalna šteta

  • sined 22.09.2007.

    KAJ SU S NJOM DJECA IGRALA

  • The Šimić 21.09.2007.

    šta uradi sa sebe,kako se netko našalio s njom kad joj je to napravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare