To je to što me zanima!

Nina Morić s proporcijama 92-60-92 nije više seksi?

Manekenku su nedavno Talijani proglasili svojom najplastičnijom zvijezdom. Sada su ugasili i televizijski show koji je trebao privući gledatelje
Vidi originalni članak

Samo 11,41 posto gledatelja subotom navečer pratilo je show “Bellissima” na talijanskoj televiziji Canale 5. U njemu je osam djevojaka, bivših misica i manekenki, oskudno odjevenih, plesalo i pjevalo. Show su ugasili već nakon treće emisije. Nina Morić (32) bila je jedna od njih, a trebale su privući gledatelje. Plešući u showu, otkrila je i gaćice. Ninu su nedavno Talijani proglasili svojom najplastičnijom zvijezdom. Iza sebe je na listi ostavila i Donatellu Versace. Donedavno su našu manekenku s adresom u Milanu proglašavali najseksepilnijom zvijezdom. Nina, visoka 180 centimetara i s proporcijama 92-60-92, krasila je naslovnice mnogobrojnih časopisa za muškarce.

BIVŠI SMISLIO DA GA SLIKAJU DOK SE SEKSAJU NA PLAŽI
Paparazzo Marcello Sorge slikao je Fabrizija Coronu (34) i Belen Rodriguez (24) kako se seksaju na Maldivima. Sad je priznao da je Corona sve to smislio. Nina ga je nedavno optužila da i njihova 6-godišnjeg sina Carlosa koristi za promociju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ivkanica 07.05.2009.

    alat mu je super;D

  • lalaxy 07.05.2009.

    Ovo je tipični primjer iskompleksirane glupače zaluđene muškarcem...pa ženo "otrijezni" se, stani na noge i čuvaj to dijete dok ti ga nije socijlna uzela....sakomane pomozi!!!!

  • ćiribićka 06.05.2009.

    a ne zna materinji jezik???

Komentiraj...
Vidi sve komentare