To je to što me zanima!

Nina u kratkoj haljini pokazala noge pa zaradila komplimente

Nina je pozirala sjedeći na stolcu u dugačkom crnom kaputu koji je prebacila preko svojih ramena dok se u prvom planu nalaze njezine noge koje je istaknula u kratkoj haljini i sandalama s visokom potpeticom
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (48) objavila je novu seksi fotku na svom Instagram profilu i time opet zapalila maštu svojih pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Nina je pozirala sjedeći na stolcu u dugačkom crnom kaputu koji je prebacila preko svojih ramena dok se u prvom planu nalaze njezine noge koje je istaknula u kratkoj haljini i sandalama s visokom potpeticom.

- Ako netko igra da te izgubi, pusti neka pobjedi - napisala je pjevačica u objavi. 

- Wow; Ljepotice; Prelijepa i posebna;  Jao...Komad i pol; Predivna si i jedinstvena - hvalili su je pratitelji u komentarima. 

NEOBIČNO PRIJATELJSTVO Nina pokazala rezidenciju na Hvaru, a Goran Višnjić odmah reagirao: 'Poznato mi dvorište'

- Mislim, jučer po hvarskim tunelima, danas ovak’...kako da te pratim - komentirala je bivša pjevačica grupe E.T., a Badrić joj je odgovorila da je 'lijepo što je se ponekad sjeti' uz emotikone koji plaču od smijeha. 

Podsjetimo, Nina se u utorak na svom Instagram profilu javila s Jelse na Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan u samom centru pored crkve, a poznato je da od tada tamo često provodi svoje slobodno vrijeme. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Sonia Nia 08.04.2021.

    Bezvezna do boli, kao i uspavanke koje pjeva. Sve su iste.

  • Suncokretic 07.04.2021.

    Nina, kad' ce pita krumpirusa???

  • Cirenac 07.04.2021.

    Dobre noge,najtaman za priku i mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare