Show

Komentari 52

Nina u kratkoj haljini pokazala noge pa zaradila komplimente

Nina u kratkoj haljini pokazala noge pa zaradila komplimente

Nina je pozirala sjedeći na stolcu u dugačkom crnom kaputu koji je prebacila preko svojih ramena dok se u prvom planu nalaze njezine noge koje je istaknula u kratkoj haljini i sandalama s visokom potpeticom

Pjevačica Nina Badrić (48) objavila je novu seksi fotku na svom Instagram profilu i time opet zapalila maštu svojih pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Nina je pozirala sjedeći na stolcu u dugačkom crnom kaputu koji je prebacila preko svojih ramena dok se u prvom planu nalaze njezine noge koje je istaknula u kratkoj haljini i sandalama s visokom potpeticom.

- Ako netko igra da te izgubi, pusti neka pobjedi - napisala je pjevačica u objavi. 

- Wow; Ljepotice; Prelijepa i posebna;  Jao...Komad i pol; Predivna si i jedinstvena - hvalili su je pratitelji u komentarima. 

- Mislim, jučer po hvarskim tunelima, danas ovak’...kako da te pratim - komentirala je bivša pjevačica grupe E.T., a Badrić joj je odgovorila da je 'lijepo što je se ponekad sjeti' uz emotikone koji plaču od smijeha. 

Podsjetimo, Nina se u utorak na svom Instagram profilu javila s Jelse na Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan u samom centru pored crkve, a poznato je da od tada tamo često provodi svoje slobodno vrijeme. 

Najčitaniji članci