To je to što me zanima!

Ninčević je podržao Houdeka: Dugo nije čuo nešto tako dobro

Ninčević tvrdi da je Jacques u pjesmi pokazao svu raskoš svog glasa. Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu su, dodaje odlični pa im predviđa dobar plasman
Vidi originalni članak

Od prvog do posljednjeg takta pjesma te drži. Vokalno je impresivna i drugačija, kaže Nenad Ninčević (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitski skladatelj oduševljen je pjesmom 'My Friend' kojom će nas Jacques Houdek (35) predstavljati na Eurosongu. Ninčević tvrdi da je Jacques u pjesmi pokazao svu raskoš svog glasa. Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu su, dodaje Ninčević, odlični pa im predviđa dobar plasman.

Čeka ga uspjeh

- Neka napokon malo umjetnosti u ovom svijetu stradanja. Od srca mu čestitam. Pjesma je više nego dobra, dugo već nisam čuo nešto tako moćno - smatra Ninčević. Skladatelj dodaje da je britanski The Sun, koji je pisao da Jacques loše stoji na kladionicama, u krivu i da će Houdek biti u prvih deset u Kijevu. 

Ninčević je napisao tekst za pjesmu 'Kada zaspu anđeli' s kojom nas je Goran Karan 2000. predstavljao na Eurosongu. Pjesma je u finalnoj večeri bila deveta. Bivši estradni menadžer Zoran Škugor (63) kaže da je Houdek s tom pjesmom uzeo prevelik zalogaj jer ‘nije siguran da su odradili dobar posao', 

Sretni dani: Pjevaču će u Kijevu najveća podrška biti supruga Brigitte s kojom se vjenčao 2006.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Cortenox 03.03.2017.

    Ova pjesma nije za eurosong, iritantna i dosadna. Ne želiš je pnovno slušat. Pogledajte svjetske trendove kak se to radi. Njega su izabrali i on je nametnuo svoju glazbu i text da sebe promovira. Pjesma je zadnja na kladionicama. Nije za pobjedu. Završit će kao i one klape - mizerno !

  • 03.03.2017.

    Ninčević je podržao Houdeka i gadno ozlijedio kičmu.

  • nikluk20 03.03.2017.

    a ovaj skladatelj je tko? :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare