To je to što me zanima!

'Nindža Kornjače': Dosta im je bilo sjene, svijet će ih vidjeti

Nindža kornjače vratile su se u novom foršpanu drugog dijela velikog akcijskog hita iz 2014. godine. Svijet ih je treba, jer grozno zlo nam stiže. Vrijeme je da nindže izađu iz sjene
Vidi originalni članak

Pripremite se - Kornjače su se vratile u novom akcijskom foršpanu filma 'Nindža kornjače: Izlazak iz sjene'.

Pogledajte video

Mickey, Don, Leo i Raph vraćaju se u kino ovog ljeta u još većoj avanturi zajedno s April O'Neil (Megan Fox), Vernom Fenwickom (Will Arnett), i pridošlicom - maskiranim hokejašem osvetnikom Caseyjem Jonesom (Stephen Amell). Nakon što njihov najveći neprijatelj, Shredder, pobjegne iz pritvora, udružuje se sa zločestim znanstvenikom Baxterom Stockmanom (Tyler Perry) i njegovim pristašama, Bebopom (Gary Anthony Williams) i Rocksteadyjem (WWE Superstar Stephen “Sheamus” Farrelly), kako bi zajedno izvršili plan za preuzimanjem vlasti u svijetu. Pripremajući se spriječiti Shreddera i njegovu ekipu, kornjače će se susrest s još većim zlom sličnih namjera: zloglasnim Krangom.

Producent je i ovoga puta legendarni Michael Bay, a režiju potpisuje David Green. Film u distribuciji Blitz film i video u kina stiže 2.lipnja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare