To je to što me zanima!

Nikolina Ristović terencem je blokirala promet: 'Nisam kriva'

Nekadašnja televizijska voditeljica nepropisno je parkirala auto na Britanskom trgu, uskoro je došao pauk kako bi uklonio automobil. Čitatelji kažu kako su ga spustili kada su vidjeli tko je vlasnica
Vidi originalni članak

Nevjerojatno je koliko su vam čitatelji ažurni, rekla nam je Nikolina Ristović (42) nakon što su u našu redakciju pristigle fotografije na kojima 'pauk' voditeljici nastoji dići automobil. Jučer oko podneva Nikolina je svoj terenac beogradskih registracija parkirala na Britanskom trgu. No kako je stala nasred ceste, odmah iza pješačkog prijelaza, blokirala je promet. 

- Ostavila sam ga na pet, šest minuta i skočila do trgovine uzeti poklon za rođendan - rekla nam je Ristović. Neke je svojim ponašanjem naljutila, a navodno se ipak radilo o 15 minuta s obzirom na to da je nastala blokada u prometu. 

- Pobjesnili smo čekajući. Radnici su počeli dizati auto, no kad su vidjeli da dolazi voditeljica, odmah su ga spustili - rekla nam je čitateljica. Ristović dodaje da se ispričala vozačima na čekanju i da joj nitko nije zamjerio na maloj pauzi.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Burger_1 19.12.2018.

    Degutantno!

  • rođo101 09.12.2018.

    ma koja je ona voditeljica? šta vodi vidoju u šetnju?

  • kritičariz 08.12.2018.

    policija mora sada odraditi svoj posao i o tome izvjestiti javnost.ti isti bahati,bezobrazni paukovci običnom čovjeku to nebi napravili.dignu auto i kad ne smeta umjesto da komunalni napiše kaznu za nepr.park.kad su tak revni da ganjaju bečare ovdje oderati paukovce,policajca koji je bio sa njma i gđu.ristović.ILI možda nismo svi isti pred zakonom???????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare