Show

Komentari 93

Nikolina Ristović terencem je blokirala promet: 'Nisam kriva'

Nikolina Ristović terencem je blokirala promet: 'Nisam kriva'

Nekadašnja televizijska voditeljica nepropisno je parkirala auto na Britanskom trgu, uskoro je došao pauk kako bi uklonio automobil. Čitatelji kažu kako su ga spustili kada su vidjeli tko je vlasnica

Nevjerojatno je koliko su vam čitatelji ažurni, rekla nam je Nikolina Ristović (42) nakon što su u našu redakciju pristigle fotografije na kojima 'pauk' voditeljici nastoji dići automobil. Jučer oko podneva Nikolina je svoj terenac beogradskih registracija parkirala na Britanskom trgu. No kako je stala nasred ceste, odmah iza pješačkog prijelaza, blokirala je promet. 

- Ostavila sam ga na pet, šest minuta i skočila do trgovine uzeti poklon za rođendan - rekla nam je Ristović. Neke je svojim ponašanjem naljutila, a navodno se ipak radilo o 15 minuta s obzirom na to da je nastala blokada u prometu. 

- Pobjesnili smo čekajući. Radnici su počeli dizati auto, no kad su vidjeli da dolazi voditeljica, odmah su ga spustili - rekla nam je čitateljica. Ristović dodaje da se ispričala vozačima na čekanju i da joj nitko nije zamjerio na maloj pauzi.

 

Najčitaniji članci