To je to što me zanima!

'Nisam spavao s Quantasiom, ona nije moj tip djevojke...'

OPET U PROBLEMU Američki pjevač je prije nekoliko tjedan platio gotovo sedam milijuna kuna ženi koja ga je 2012. tužila za prenošenje genitalnog herpesa
Vidi originalni članak

Quantasia Sharpton (21) tvrdi kako ju je pjevač Usher (38) na jednom od koncerata pozvao u backstage, tražio njezin broj te su otišli u hotel gdje su se seksali. Sad ga tuži jer je nije upozorio da ima genitalni herpes. 

Usher kaže kako ju je možda i pozvao na pozornicu jer uvijek poziva razne tipove djevojaka, no sigurno se nisu seksali jer ona uopće nije njegov tip. 

Podsjetimo, pjevač je prije nekoliko tjedan platio gotovo sedam milijuna kuna ženi koja ga je 2012. tužila za prenošenje genitalnog herpesa.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Harvey (W)Einstein 10.08.2017.

    Ime ju opravdava,Quantasia-kvantna fizika je potrebna za parenje ilitiga kopulaciju sa ovim ovdje nečim ženskog spola,a nekako mi Ušara il kako se već to čita ne izgleda kao da bi preživio ikakvu kičmolomsku aktivnost sa ovom prikazom.Samo mi nije jasno,kako oni to pozornicu dizajniraju da nema podrhtavanja ili propadanja kroz istu,kad stane 180 kg na jedno mjesto?

  • Mala vevejica 10.08.2017.

    A Kvantiše Hahahah 😂😂😂

  • 10.08.2017.

    ako kaže nije onda nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare