To je to što me zanima!

'Nisam Willova čuvarica, znam da ga privlače i druge žene'

Jada Pinkett-Smith nekoliko je puta pričala o tome kako ona i Will ne kontroliraju jedno drugo u braku. Otkrila je i da je djeci savjetovala da se ne vjenčaju
Vidi originalni članak

Iako je, nakon što je izjavila da ona i Will Smith (46) imaju otvoreni brak, tu izjavu pokušala ublažiti tako što je rekla da imaju 'odraslu' vezu, Jada Pinkett-Smith (43) sada je otvorila vrata novim nagađanjima o prirodi njihove veze.

- Ja nisam njegova čuvarica. On je odrastao čovjek - izjavila je u intervjuu kod Howarda Sterna te objasnila kako vjeruje u suprugov integritet i da zna kako on ne bi učinio nešto nakon čega se ne bi mogao pogledati u ogledalo.

- Razgovaramo o tome tko se kome sviđa i normalno je da ga privlače druge žene, ali to što mu je neka 'zapela za oko' ne znači da me ne voli ili da će me prevariti - rekla je.

Kazala je i da je mislila da je premlada za brak kada se prije 18 godina udala za Willa pa otkrila da je svojoj djeci, Jadenu (16), Willow (14) i Treyu (22), Willovom sinu iz prvog braka, savjetovala da ne ulaze u brak.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • nnina7 05.06.2015.

    lijepa i pametna dama!

  • Leaena 05.06.2015.

    Jada...tvoj je Will komad i pol...:D:D:D

  • muskarac 04.06.2015.

    hmmmm..... mozemo se zgrazat koliko hocemo ali je u pravu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare