To je to što me zanima!

Nismo dugo čekali: Nikolina je brzinski odgovorila 'hejterima'

'Fotka' voditeljice u bikiniju izazvala je lavinu kritika na račun njene krhke figure, zbog čega je Ristović odlučila svim 'hejterima' odgovoriti jednim postom na 'fejsu'
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović (41) 19. rujna objavila je fotografiju na Facebooku s ljetovanja na kojoj pozira na plaži u plavom bikiniju te joj se ocrtavaju rebra. Ubrzo su se počeli javljati 'zabrinuti' pratitelji koji su joj poručili da je premršava i da 'neka pojede nešto'. 

Nakon brojnih komentara, Ristović je odlučila odgovoriti na kritike novom fotografijom u bikiniju, uz koju zahvaljuje na brizi te daje do znanja da je 'zdrava i aktivna'.

'Otkada je uhranjeno, da ne upotrijebim riječ - debelo - postala poželjna kategorija, a svi oni koji izgledaju drugačije su javno prozivani i anatemizirani?', pitala se Nikolina te nastavila: 

'Osobno mislim da ljepota dolazi u svim dimenzijama, bojama i oblicima. Jako dobro je poznato što je zdravo, a što je van nekih normativa. 

Hvala na brizi, jako sam zdrava i aktivna, iznijela uredne trudnoće i rodila dvoje prekrasne djece, redovno se hranim, vježbam, trčim, obožavam gumene bombone koji i nisu bas preporučljivi - ali ne mogu si pomoci'. 

Naglasila je da je ona 'normalna, prosječna osoba koja ne dira nikog, pa nije niti nužno da se na njenom profilu piše ružno o njoj'. 

'Pa evo jos jedna za sve hejtere. A ako ćete biti zločesti, imam ja još ovakvih 'fotki'. Budite debeli, mršavi, fit, kakvi god želite biti i samo volite sebe, pa ćete voljeti i druge.', napisala je Nikolina. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Živorad 22.09.2015.

    Gaće joj vise, a slikana izdaleka da se ne vide bore. Izgleda ko pred smrt.

  • mjato 22.09.2015.

    dobro je žena i rekla, njena kilaža-njena stvar isto kao i slike koje stavlja, čemu ikakvi komentari? neka svatko na svom profilu objavljuje i piše šta oće

  • beraga1 22.09.2015.

    nikolina nije problem jesi li mrsava ili ne! zeno draga ti si meni strasno antipaticna,a to sto si iznjela dvije uredne trudnoce i rodila dvoje zdrave djece,to ostaje na tome! ko majka se ne iskazujes bas

Komentiraj...
Vidi sve komentare