Obavijesti

Show

Komentari 93

Nismo dugo čekali: Nikolina je brzinski odgovorila 'hejterima'

Nismo dugo čekali: Nikolina je brzinski odgovorila 'hejterima'
5

'Fotka' voditeljice u bikiniju izazvala je lavinu kritika na račun njene krhke figure, zbog čega je Ristović odlučila svim 'hejterima' odgovoriti jednim postom na 'fejsu'

VIDEO

Nikolina Ristović (41) 19. rujna objavila je fotografiju na Facebooku s ljetovanja na kojoj pozira na plaži u plavom bikiniju te joj se ocrtavaju rebra. Ubrzo su se počeli javljati 'zabrinuti' pratitelji koji su joj poručili da je premršava i da 'neka pojede nešto'. 

Nakon brojnih komentara, Ristović je odlučila odgovoriti na kritike novom fotografijom u bikiniju, uz koju zahvaljuje na brizi te daje do znanja da je 'zdrava i aktivna'.

'Otkada je uhranjeno, da ne upotrijebim riječ - debelo - postala poželjna kategorija, a svi oni koji izgledaju drugačije su javno prozivani i anatemizirani?', pitala se Nikolina te nastavila: 

'Osobno mislim da ljepota dolazi u svim dimenzijama, bojama i oblicima. Jako dobro je poznato što je zdravo, a što je van nekih normativa. 

Hvala na brizi, jako sam zdrava i aktivna, iznijela uredne trudnoće i rodila dvoje prekrasne djece, redovno se hranim, vježbam, trčim, obožavam gumene bombone koji i nisu bas preporučljivi - ali ne mogu si pomoci'. 

Naglasila je da je ona 'normalna, prosječna osoba koja ne dira nikog, pa nije niti nužno da se na njenom profilu piše ružno o njoj'. 

'Pa evo jos jedna za sve hejtere. A ako ćete biti zločesti, imam ja još ovakvih 'fotki'. Budite debeli, mršavi, fit, kakvi god želite biti i samo volite sebe, pa ćete voljeti i druge.', napisala je Nikolina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin