To je to što me zanima!

'Nismo svi Mia Negovetić pa da smo prirodno talentirani...'

Ja sam iz sela Vrbanići i sad nastupam u Zagrebu, tko bi to rekao, pitao se Vitasović koji je mladima poručio da mogu uspjeti samo napornim radom
Vidi originalni članak

Ljudi u Zagrebu ne razumiju tekst mojih pjesmama, ali to nije ni bitno. Bitne su emocije, rekao je Alen Vitasović (49). Istarski glazbenik nastupao je u prepunom zagrebačkom Saxu.

- Ja sam iz sela Vrbanići i sad nastupam u Zagrebu, tko bi to rekao - pitao se Vitasović koji je mladima poručio da mogu uspjeti samo napornim radom.

OBOŽAVA BIEBERA Slabo joj je od 'cajki': Alen Vitasović u emisiji ugostio kćer

- Nismo svi kao Mia Negovetić pa da smo prirodno talentirani. Uspjeh leži u vježbanju - zaključio je Vitasović. 

Osim što nastupa diljem Hrvatske, glazbenik na lokalnoj radio postaji ima i vlastitu emisiju - ‘Dnevnik Alena Vitasovića’. U njoj je nedavno ugostio svoju kći Miju (15) koja je priznala da ne podnosi ‘cajke’.

- Kad u razredu puste cajke, izađem jer mi postane slabo - rekla je Mia, koja sluša Justina Biebera, Beyonce i druge američke glazbenike.

NEDOSTIŽNI Alen Vitasović: 'Mislio sam da su Dragojević i Mišo svemirci'

Glazbenik se u studenom 2017. našao i u 'modnim vodama'. Nosio je humanitarnu reviju na Sajmu vjenčanja u Opatiji. 

- Prepao sam se kad su me zvali da budem maneken. Ja sam za mikrofon. Daj mi mikrofon i ja pjevam. Sve drugo mi ne ide - rekao je Istrijan

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 26.02.2018.

    Gušti, gren, spat tra la la 🎵🎵 legenda 90-ih 😂

  • Judita👥 26.02.2018.

    kaj bi bio ljubomoran na curicu?svašta .

  • merida_1 26.02.2018.

    Alen Vitasović je altroke obdaren talentom jer svira svaki instrument koji vidi,osim toga je muzičkog obrazovanja ,što ova mala uopće se ima uspoređivat s njim,osobno mislim da ima kreštav i nedorađen glas,pa još je u fazi puberteta ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare