To je to što me zanima!

Ništa bez golotinje: Rita Ora se se pohvalila isklesanim tijelom

Prošli mjesec Rita je “podigla prašinu” nakon što se polugola pojavila na Music Hallu u New Yorku na kojem se održala MTV-jeva dodjela nagrada...
Vidi originalni članak

Glazbenica Rita Ora (27) prije, kako kaže, velikog koncerta opustila se pokraj bazena te “počastila” svoje obožavatelje provokativnom fotografijom.

Prošli mjesec Rita je “podigla prašinu” nakon što se polugola pojavila na Music Hallu u New Yorku na kojem se održala MTV-jeva dodjela nagrada.  Iako je tad već dovoljno pažnje privukla samom pojavom, u jednom je trenutku odlučila još i poljubiti kolegicu Bebe Rexhu (28).

I ovaj put odlučila je igrati na “sigurno” pa se pozirajući na bazenu pohvalila isklesanim trbušnjacima, a u prvi plan izbacila je bradavice na grudima koje su se nazirale ispod oskudnog kupaćeg kostima.

Britanska pjevačica albanskih korijena trenutačno uživa u Dubaiju, a pohvalila se i fotografijama iz luksuznog hotela, ali nije htjela otkrila tko joj pravi društvo. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Frančeska 22.09.2018.

    a kada nema što drugo za ponudit

  • Rafo 20.09.2018.

    Zašto se kaže isklesano tijelo? Nešto može biti isklesano i lijepo i ružno. Osim toga, klesanjem se obično obrađuje kamen, a tijelo može biti lijepo oblikovano, a ne isklesano.

  • Invictus_Zagreb 20.09.2018.

    cura iz pekara

Komentiraj...
Vidi sve komentare