To je to što me zanima!

Ništa bez vježbe: Trener otkrio kako Rihanna održava liniju

Holivudski trener otkrio je da pjevačica kada je na putu vježba triput tjedno po 25 minuta. No, kada je kod kuće vježba i do pet puta tjedno, jede puno proteina...
Vidi originalni članak

Harley Pasternak, Rihannin (22) osobni trener, otkrio je kako barbadoška pjevačica uspijeva održati zavidnu liniju. Holivudski trener i fitness guru otkrio je da pjevačica kada je na putu uglavnom vježba triput tjedno po 25 minuta. Vozi bicikl, trči te odradi svoju regularnu rutinu koja povoljno djeluje na srce. No, kada ne putuje vježba i do pet puta tjedno, poveća vožnju bicikla na 10 do 30 minuta dnevno što je dio njezine redovite kardio vježbe, preskače uže i trči.

Dodaje da pjevačica većinu vježbi može obaviti u hotelskoj sobi ili backstageu prije nastupa i zbog toga uvijek uspije ugurati vježbanje u svoj naporni raspored.

Harley, koji je autor knjige 'Dijeta 5 faktora', kaže kako pjevačica ima prirodno lijepo oblikovano tijelo. 

- Ona je prirodno vitka pa je rad s njom poput finog brušenja - rekao je Pasternak.

Ističe da jede puno proteina i pokušava jesti pet malih obroka dnevno.

- Izgleda nevjerojatno, sve bolje i bolje - rekao je o pjevačici koja se u nedjelju na dodjeli Grammyja pojavila mršavija nego ikada. U crnoj Armanijevoj haljini u prvom planu bile su njezine noge i dekolte.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nemoralna_skroz 15.02.2012.

    ja sam sa 22 vježbala izlaske, muškarce cugu i ostale stvari (što vole mladi).. i imala tijelo iz snova.. a sada vježbam u teretani:(

  • KanaanZg 15.02.2012.

    mozda se zato poruznila tako..grozno izgleda, sto joj je s facom?

  • Ovca009 15.02.2012.

    Pa samo se dobro najedu hamburgera, pa onda kola, pa onda mafini, pa se ind dobro ispovraca, i to bi bilo to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare