To je to što me zanima!

Ništa od Clooneya i De Nira, Irons i Lejla su 'vadili' situaciju

Na crvenom tepihu Sarajevo film festivala najviše pažnje privukla je Lejla Filipović u 'ultra-krtakoj' haljini. U sebi svojstvenoj kreaciji pojavila se i dizajnerica Borna Rajić
Vidi originalni članak

Iako su bombastične medijske najave govorile da bi se na zatvaranju Sarajevo film festivala u subotu mogli pojaviti George Clooney, Robert De Niro i Johny Depp, do slanja ovog teksta pojavio se samo Jeremy Irons (63). Irons je bio ležeran i na crvenom tepihu davao potpise obožavateljima i slikao se s njima.

Najviše uzdaha muškog dijela publike privukla je Lejla Filipović u 'ultra-krtakoj' haljini, a u sebi svojstvenoj kreaciji pojavila se i Borna Rajić. Bosanski glumac s hrvatskom adresom Enis Bešlagić također je pokupio brojne ovacije sa suprugom Sabinom. 

Crvenim tepihom prošetao je i dvostruki oskarovac Branko Lustig koji je ove godine dobio posebnu nagradu 'Srce Sarajeva'. Srce Sarajeva za najbolju glumicu dobila je Marija Pikić za ulogu u filmu "Djeca" rediteljice Aide Begić, Uliks Fehmiu dobio je nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Ustanička ulica", a Srce Sarajeva za najbolji film dobio je rumunjski film "Svi iz moje obitelji".

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Sonador 16.07.2012.

    Prestanite vrijeđati nas školovane i, što je još bitnije, talentirane dizajnere nazivajući Bornu Rajić dizajnericom. Hvala!

  • diba_1 15.07.2012.

    gospodična Borna , ljepši haljina ima na pazaru.

  • antiprotiv 15.07.2012.

    Valjda vise nije in pojavljivati se u Sarajevu. Dosta su i oni koristili slavne na temelju rata. Sada Holywood ima druge destinacije gdje pokazuju suosjecajnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare