Show

Komentari 31

Ništa od Clooneya i De Nira, Irons i Lejla su 'vadili' situaciju

Ništa od Clooneya i De Nira, Irons i Lejla su 'vadili' situaciju

Na crvenom tepihu Sarajevo film festivala najviše pažnje privukla je Lejla Filipović u 'ultra-krtakoj' haljini. U sebi svojstvenoj kreaciji pojavila se i dizajnerica Borna Rajić

Iako su bombastične medijske najave govorile da bi se na zatvaranju Sarajevo film festivala u subotu mogli pojaviti George Clooney, Robert De Niro i Johny Depp, do slanja ovog teksta pojavio se samo Jeremy Irons (63). Irons je bio ležeran i na crvenom tepihu davao potpise obožavateljima i slikao se s njima.

Najviše uzdaha muškog dijela publike privukla je Lejla Filipović u 'ultra-krtakoj' haljini, a u sebi svojstvenoj kreaciji pojavila se i Borna Rajić. Bosanski glumac s hrvatskom adresom Enis Bešlagić također je pokupio brojne ovacije sa suprugom Sabinom. 

Crvenim tepihom prošetao je i dvostruki oskarovac Branko Lustig koji je ove godine dobio posebnu nagradu 'Srce Sarajeva'. Srce Sarajeva za najbolju glumicu dobila je Marija Pikić za ulogu u filmu "Djeca" rediteljice Aide Begić, Uliks Fehmiu dobio je nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Ustanička ulica", a Srce Sarajeva za najbolji film dobio je rumunjski film "Svi iz moje obitelji".

Najčitaniji članci