To je to što me zanima!

Ništa od zvijezde na šetalištu slavnih! Alain Delon ostao je kratkih rukava: 'Sve je lažno...'

Novinari su pitali potpredsjednicu za odnose s medijima i producenticu holivudskog Šetališta slavnih je li to točna informacija koja se o Delonovoj zvijezdi pojavila u francuskom tisku, a istina će vas iznenaditi....
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana francuski tisak raspisao se o tome kako slavni Alain Delon (85) uskoro dobiva svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih u Los Angelesu.

Već se pisalo kako će na ovaj spektakl Delon doći u društvu svoje troje odrasle djece. U Los Angeles su s njim navodno trebali doći Anthony (56), Anouchk (30) i Alain-Fabien (27), no na kraju, izgleda, ipak neće biti tako.

Američki su novinari, naime, preko Twittera pitali Anu Martinez, potpredsjednicu za odnose s medijima i producenticu holivudskog Šetališta slavnih, je li to točna informacija.

- Ovo je apsolutno pogrešno, zar ne? Osim ako se varam, nikada nije objavljen kao primatelj... - rekla je Ana Martinez.

ZAVODNIK ALAIN Delon je kumovao s mafijašem, a orgijao s predsjednikom...

Nakon provjere stigao je i konačan odgovor:

- Da lažno. Nikada nije ni bio nominiran. Možemo razmotriti samo je li zahtjev poslan. To se nikada nije dogodilo - zaključila je Martinez.

Da bi Alen Delon dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih, trebao bi prvo poslati prijavu i nadati se da će ga odabrati. Naime, zvijezdu može dobiti tek 20 osoba godišnje. Uz to, trebao bi platiti  50.000 dolara Hollywood Historic Trustu, udruzi odgovornoj za proizvodnju i održavanje zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S MIMIERMAKEUP I MARKOM VULETIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 8

  • verjandir 13.08.2021.

    Vrijeme kad su Francuzi bili Francuzi a danas su svi nekak potamnjeli

  • skija 13.08.2021.

    A jel bude nas spasitelj vili dobio zvijezdu na setalistu slavnih u Remetincu 🧐

  • engineer 13.08.2021.

    Znas kad bi im platio?! Cijeli zivot te razvlace k'o zvaku po medijima, snimas filmove, mjenjas uloge. Pitanje jel uopce znas tko si i sto si nakon toliko godina svih tih fiktivnih likova, i onda plati da stave zvjezdicu?! Daaaj, da sam ba njegovom mjestu rekao bi im evo mozete stavit moje ime besplatno nakon sto me lijepo zamolite. Gdje je tu neka k.....a cast ako platis da ti neko stavi ime po kojem svi hodaju/pljuckaju?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare