Obavijesti

Show

Komentari 22

Delon je kumovao s mafijašem, a orgijao s predsjednikom...

Delon je kumovao s mafijašem, a orgijao s predsjednikom...
9

Glumac Alain Delon lako je osvajao žene, a jedinu suprugu je dijelio s tjelohraniteljem kojeg su našli raskomadanog s penisom u ustima. Ciklus njegovih filmova emitira se srijedom na HRT-u

VIDEO

Sve je lažno, jedino novac danas vrijedi. Otići ću s ovog svijeta bez žaljenja. Mrzim ovo vrijeme u kojem živimo i povraća mi se od njega, rekao je nedavno francuski glumac Alain Delon (82). Istaknuo je kako bi bio sretan da sada umre, no njegov pas, belgijski ovčar Loubo, treba “poći” s njim. Kada osjeti da mu se bliži kraj, glumac će dati uspavati ljubimca da skupa umru.

On je bio 'vražje lijep': Licem anđela totalno je izluđivao žene
On je bio 'vražje lijep': Licem anđela totalno je izluđivao žene

- Ne želim da Loubo umre od tuge kad ‘odem’ - objasnio je Delon, koji ima imanje u sjevernoj Francuskoj i na njemu je sagradio kapelicu s grobnicom u koju će ga pokopati. U vrtu oko nje se nalazi njegovih pedesetak uginulih pasa. Rijetko gleda filmove jer su gotovo svi njegovi kolege mrtvi, a dramu “La Piscine”, ističe, ne može više nikad pogledati.

- Glumci Romy Schneider i Maurice Ronet te redatelj Jacques Deray koje sam volio su mrtvi. Znam sav tekst iz filma napamet. Ne mogu čuti riječi: ‘Volim te’ koje izgovara Romy sada kada više nije s nama. Ne mogu to podnijeti - pojasnio je Delon, koji je bio zaručen s pokojnom Schneider.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glumac, kojeg su nekoliko puta izbacili iz osnovne škole, kao 14-godišnjak je trebao postati mesar poput očuha, no završio je u francuskoj mornarici i borbi u Indokini. Teško je podnosio disciplinu pa su ga u godinu dana pet puta obrijali na ćelavo za kaznu. Iako je slovio kao veliki zavodnik, a žene bile opsjednute njime, Delon se oženio samo jednom, modelom Nathalie Barthelemy (76).

Razveli su se šezdesetih godina nakon pet godina braka i dobili su sina, glumca i dizajnera Anthonyja (53). Prije toga je bio zaručen s Romy Schneider, koju je prevario s pjevačicom Nico. Glumac i pokojna Nico dobili su sina Christiana Aarona Boulognea (55), no Francuz je odbio priznati očinstvo. Pjevačici je bilo teško odgajati sina pa su joj pomogli Delonovi roditelji. Glumac ima i kćer Anouchku (28) te sina Alain-Fabiena (24) s modelom Rosalie Van Breemen (51), s kojom je prekinuo vezu 2002.

- Tri stvari radim dobro: svoj posao, gluposti i djecu - rekao je svojedobno Delon, kojem je pjevačica Madonna (59) posvetila 2012. pjesmu “Beautiful Killer”. Kaže kako je kćeri Anouchki rekao da ne dopusti da ga iskopaju nakon smrti radi testa očinstva za Christiana Aarona. Osim što se brine za napuštene pse, glumac je stvorio trkački tim konja i osvojio titulu svjetskog prvaka. Delon se proslavio glumom, no uspješan je i u pjevanju te je 1973. snimio hit “Paroles, paroles” s pokojnom pjevačicom Dalidom s kojom je bio u vezi.

'Spreman sam otići s ovoga svijeta, povraća mi se od ljudi'
'Spreman sam otići s ovoga svijeta, povraća mi se od ljudi'

- Voljeli smo se daleko od javnosti i ostali diskretni godinama. Naš odnos je ostao netaknut i nakon što smo snimili tu pjesmu. Žao mi je što se nismo zadnji put čuli prije nego što se ubila - ispričao je Delon, koji je 2011. objavio knjigu “Žene mog života” o svim ženama koje su imale veliki značaj za njega. Kaže da bi bio ništa bez tih heroina, glumica, likova i ističe da se volio i vrištao s njima, ali i plakao zbog njih.

VIDI OVO: 12 Najboljih memeova s Norijade! 2. dio

Delon je imao problema sa zakonom šezdesetih godina. Na javnom odlagalištu u predgrađu Pariza njegova bivšeg tjelohranitelja Stevana Markovića pronašli su mrtvog. Delon i Marković, koji je sudjelovao u uličnim borbama, upoznali su se 1958. kad je glumac snimao film “Marko Polo” u Beogradu, a navodno su “dijelili” i glumčevu suprugu Nathalie.

- Ako me ubiju, sto posto su krivi Alain Delon i njegov kum Francois Marcantoni - napisao je tjelohranitelj u pismu bratu Aleksandru. Tijekom policijske istrage “isplivalo” je ime bivšega francuskog premijera i predsjednika, pokojnoga Georgesa Pompidoua, na čijim je orgijama sudjelovao Marković. Tjelohranitelj je napravio nekoliko fotografija na kojima je bila i Pompidouova supruga, pokojna Claude. 

Prema pisanju francuskih medija, Marković se hvalio orgijama s poznatima, a ucjenama je htio iznuditi novac za otvaranje vlastita biznisa u Beogradu. Navodno je policija pronašla njegovo raskomadano tijelo, a odrezani penis bio mu je u ustima. Delon i Marcantoni, šef korzikanske mafije, bili su glavni osumnjičeni, a glumac je rekao na suđenju kako nije imao veze s ubojstvom te da je prijatelju Markoviću puno puta pomogao. Ipak, dao je jednu neobičnu izjavu medijima.

- Što radi gospodar kada ga ugrize pas? Ubije psa - rekao je Delon koji je najpoznatiji po filmovima "Samuraj",  "Roko i njegova braća", "Leopard" i "Crveni krug". Glumac je istaknuo kako želi snimiti zadnji film s Juliette Binoche (54) te odigrati još jednu kazališnu ulogu prije smrti.

Veliki zavodnik

Mélodie en sous-sol

Prvom ulogom u filmu ‘Purple Noon’ stekao je titulu ‘najzavodljivijega glumca’ i zvali su ga muška Brigitte Bardot

Prema noveli Marcela Prusta

 U ‘Swann in Love’ iz 1984. utjelovio je homoseksualca Charlusa koji slijedi idealizirani oblik bijede

Opsjednute žene

 Delon kaže da uspjeh može zahvaliti ženama koje su bile opsjednute njime od njegove 18. godine

Pametni negativac 

Mélodie en sous-sol

U drami ‘Mélodie en sous-sol’ s bivšim zatvorskim cimerom planira pljačku kasina u Cannesu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju