Show

Komentari 8

Ništa od zvijezde na šetalištu slavnih! Alain Delon ostao je kratkih rukava: 'Sve je lažno...'

Ništa od zvijezde na šetalištu slavnih! Alain Delon ostao je kratkih rukava: 'Sve je lažno...'

Novinari su pitali potpredsjednicu za odnose s medijima i producenticu holivudskog Šetališta slavnih je li to točna informacija koja se o Delonovoj zvijezdi pojavila u francuskom tisku, a istina će vas iznenaditi....

Prije nekoliko dana francuski tisak raspisao se o tome kako slavni Alain Delon (85) uskoro dobiva svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih u Los Angelesu.

Već se pisalo kako će na ovaj spektakl Delon doći u društvu svoje troje odrasle djece. U Los Angeles su s njim navodno trebali doći Anthony (56), Anouchk (30) i Alain-Fabien (27), no na kraju, izgleda, ipak neće biti tako.

Američki su novinari, naime, preko Twittera pitali Anu Martinez, potpredsjednicu za odnose s medijima i producenticu holivudskog Šetališta slavnih, je li to točna informacija.

- Ovo je apsolutno pogrešno, zar ne? Osim ako se varam, nikada nije objavljen kao primatelj... - rekla je Ana Martinez.

Nakon provjere stigao je i konačan odgovor:

- Da lažno. Nikada nije ni bio nominiran. Možemo razmotriti samo je li zahtjev poslan. To se nikada nije dogodilo - zaključila je Martinez.

Da bi Alen Delon dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih, trebao bi prvo poslati prijavu i nadati se da će ga odabrati. Naime, zvijezdu može dobiti tek 20 osoba godišnje. Uz to, trebao bi platiti  50.000 dolara Hollywood Historic Trustu, udruzi odgovornoj za proizvodnju i održavanje zvijezda.

Mélodie en sous-sol

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S MIMIERMAKEUP I MARKOM VULETIĆEM