To je to što me zanima!

Liječnici ga nisu uspjeli spasiti, preminuo je i Šabanov vozač?

Šaulić se, nakon koncerta u Bielefeldu, uputio prema aerodromu, a s njim su u automobilu bili glazbenici Boban Stojadinović i Mirsad Kerić koji je vozio kada je u njihov automobil udario pijani vozač
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći u kojoj je život samo dan ranije izgubio pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić, sada je od zadobivenih ozljeda navodno preminuo i njegov vozač, glazbenik Mirsad Kerić. Kako prenosi srpski Kurir, poslije nesreće liječnici su se satima borili za njegov život, ali na kraju ipak nisu uspjeli.

Podsjetimo, jučer je u prometnoj nesreći poginuo pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić. U nesreći koja se dogodila u nedjelju u ranim jutarnjim satima u Njemačkoj, Šaulić je zadobio teške tjelesne ozljede, nakon čega su ga odmah prebacili u bolnicu. Unatoč velikom naporu liječnika, Šaulić je ubrzo preminuo od zadobivenih ozljeda. 

NIJE IMAO SREĆE Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt

Šaulić se, nakon koncerta u Bielefeldu, uputio prema aerodromu, a s njim su u automobilu bili glazbenici Boban Stojadinović i Mirsad Kerić koji je vozio kada je u njihov automobil udario pijani vozač. 

Šaulić se rodio 6. rujna 1951. u Šapcu u Srbiji. Poznat je pod nadimkom 'Kralj narodne glazbe', a njegovi hitovi 'Dođi da ostarimo zajedno' i 'Dva galeba bela' smatraju se najbolje otpjevanim narodnim pjesmama. Sa suprugom Gordanom (61) bio je u braku 43 godine, a zajedno imaju kćeri Ildu i Sanelu te sina Mihajla. 

SUZE OPISALI RIJEČIMA Obitelj Šabana Šaulića: 'Danas je veliko srce prestalo kucati'

Šaban je nekoliko puta u medijima otvoreno govorio o bliskom susretu sa smrti. Naime, prije dvije godine u emisiji 'Ami G show' progovorio je o napadu u Beču koji mu se dogodio kad je bio mlađi.

- Izboli su me nožem u haustoru. Ja sam ušao iz hodnika koji ima svjetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osjetio sam nož u leđima. Gledao sam kako ću im pobjeći jer sam bio sportaš. Počeli su me bosti u leđa. Sreća pa nisu u živac pogodili. Samo sam vidio taj stari ulaz. Ništa više. Kao slijepa kokoš - rekao je pjevač. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • puki007 18.02.2019.

    Its time to party :)

  • 18.02.2019.

    "navodno"?? ili se dogodilo ili nije..

  • markon32 18.02.2019.

    Vidis ti sto ti je zivot. Drugi auto te svom snagom pogodi odozada i poginu vozac i suvozac. Mene zanima gdje je sjedila treca osoba koja je prezivjela ovaj sudar s obzirom da na slikama nema zadnjeg kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare