To je to što me zanima!

Neočekivani potez: Vojvotkinja Kate pojavila se s tetovažom

STROGA PRAVILA Pripadnici kraljevske obitelji nisu se nikada trajno tetovirali jer im po pravilima dvora nije dopušteno. Kate je na svojoj ruci poželjela cvjetić
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Kate Middleton (36) ovaj je tjedan 'podignula prašinu' kada je na dodjelu britanskih filmskih nagrada BAFTA, došla u zelenoj haljini, umjesto crnini, a sada je opet napravila neočekivani potez.

NALJUTILA JAVNOST Kate je ignorirala crninu zbog kraljevskih pravila na BAFTI

Iako u sedmom mjesecu trudnoće, zaposlenija je nego ikada. U društvu supruga, princa Williama (35), stigla je u srijedu u Sunderland, grad u sjeveroistočnoj Engleskoj, na otvaranje vatrogasne postaje. Dok se prošetavala u zelenom Dolce&Gabbana kaputiću, mnogi su primijetili da na ruci ima tetovažu u obliku cvjetića. 

- Lokalna 18-godišnja umjetnica, zaustavila je Kate i poklonila joj 'henna' tetovažu. Vojvotkinja je poželjela da joj crnom kanom nacrta cvjetić - rekao je izvor blizak kraljevskom paru. Inače, pripadnici kraljevske obitelji nisu se nikada trajno tetovirali jer im po strogim pravilima dvora to nije dopušteno. 

Prije nego što je dobila privremenu tetovažu, Kate se u društvu Williama prošetala mostom Northern Spire, koji je u izgradnji, pa se par zaštitio kacigama, naočalama i zaštitnim prslucima. 

Vojvotkinja je pokazala i kako joj nije problem družiti se s lokalnim ljudima, pa je od anonimne starije žene uzela buket cvijeća. Zahvalila joj se i popričala s njom, a fotografi su jedva dočekali zabilježiti taj trenutak. 

Kate je na početku trudnoće rekla da pati od jutarnjih mučnina, zbog čega je odgađala mnoge ceremonije, ali sada se, kako tvrdi, osjeća dobro. Princezu Charlotte (2) rodila je u svibnju 2015., a princa Georgea (4) u srpnju 2013. godine. Za porod je ponovno rezervirala ekskluzivni apartman 'Lindo Wingu' u londonskoj bolnici St. Mary's. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • bezkomentara2346 22.02.2018.

    To je privremena tetovaza od kane, a vi ste vec dosadni s njima.

  • 0207tm 22.02.2018.

    Jadna ona, stalno se "mora" smješkat...mislim znala je u što ulazi, al ope...jadna...

  • Hiroo_Onoda 22.02.2018.

    Bravo Kate! Treba razbucat tu arhaičnu monarhiju jer više neznaju niti razgovarat jedni sa drugima. Svi se služe nekakvim šiframa ili signalima ko da još uvijek traje WWII i ko da agenti gestapa vire iza svakog zastora. Kraljica valjda preko "enigme" naručuje u kuhinju kaj bi htjela taj dan jesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare