To je to što me zanima!

Slavni pjevači ne žele nastupati na Charlesovoj krunidbi: Odbili ga Elton John, Harry Styles...

U dvorcu Windsor, ipak im neće pjevati ni Elton John, ni Spice Girls, kao ni Robbie Williams, ni Adele, ni Ed Sheeran, a ni Harry Styles, zbog unaprijed dogovorenih obveza
Vidi originalni članak

Procurili su novi detalji o planovima za krunidbu kralja Charlesa III., koja će biti 6. svibnja. Poznato je da će stariji sin i prijestolonasljednik William (40) , kao i kraljev unuk George (9), imati svoju ulogu na ceremoniji, no prvi put će se u javnosti pojaviti i svi Camillini unuci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djeca su to njezina sina Toma Parkera Bowlesa (48) i kćeri Laure Lopes (45) . Tako će Charles u svečanost uključiti i Lolu (15) i Freddyja (13) Bowles te Elizu (15) i blizance Louisa i Gusa (13) - djecu Camilline kćeri Laure.

Iako su organizatori mislili kako će bez problema okupiti slavne glazbenike na koncertu u dvorcu Windsor, ipak im neće pjevati ni Elton John, ni Spice Girls, kao ni Robbie Williams, ni Adele, ni Ed Sheeran, a ni Harry Styles, zbog unaprijed dogovorenih obveza.

Također, ceremonija će biti skromnija od prethodnih. Umjesto kraljevskom kočijom, kraljevski par vozit će se u otvorenom autobusu, bit će tek 2000 uzvanika i sve će trajati sat vremena, umjesto tri sata, jer su shvatili da je to prihvatljivije za televizijsku publiku.

Prvi televizijski prijenos krunidbe imala je kraljica Elizabeta II. prije 70 godina. Još nije poznato hoće li na krunidbu pozvati princa Harryja i Meghan Markle.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Imperatrice 27.02.2023.

    Ne žele ili ne mogu zbog unaprijed dogovorenih obveza? Jedno piše u naslovu, a drugo u tekstu.

  • Smoke_on_the_Water 27.02.2023.

    Ovo će bez sumnje slomiti engleskog kralja. Zamislite nešto debelo i čudno neće pjevati na njegovoj službenoj krunidbi? Možda se odrekne krune u korist onog kretena mlađeg sina.  

  • šahmat 26.02.2023.

    ,odbijaju ga redom,. Možda zbog honorara. Kojeg ne nudi, hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare