To je to što me zanima!

Nives Celzijus ima novu crnu haljinicu, a za Valentinovo je ove godine pripremila i lisice

Nives se opremila i crnim kožnim lisicama koje su se savršeno uklopile uz crnu kožnu haljinicu. '50 nijansi Valentinova', napisala je Nives uz fotku, aludirajući na ljubavno-erotsku knjigu, odnosno film, '50 nijansi sive'
Vidi originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41) je uoči Valentinova sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila kako se ona priprema za dan ljubavi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nives je podijelila fotografiju na kojoj pozira u pripijenoj crnoj kožnoj haljinici. S obzirom na ogroman dekolte haljinice teško je zamisliti da bi strateška područja ostala pokrivena kad bi se i najmanje pomaknula.

- 50 nijansi Valentinova - napisala je Nives uz fotku, aludirajući na ljubavno-erotsku knjigu, odnosno film, '50 nijansi sive'. 

Nives se opremila i crnim kožnim lisicama koje su se savršeno uklopile uz crnu kožnu haljinicu. Crvenim ružom postigla je efektan kontrast na svoj crni outfit. 

BOMBASTIČNA IZDANJA Nives, žena u crnom: Ova joj boja najbolje naglašava obline

Čini se da su Nivesin favorit u posljednje vrijeme upravo crne haljinice. Nedavno je oduševila obožavatelje kad je podijelila fotku u crnoj haljinici s otvorom na leđima koji se spušta sve do stražnjice. 

- Ta mala crna haljina - kratko je napisala Nives, a otvor na leđima otkrio je njezinu tetovažu mandale koja se nalazi pri samom dnu leđa. 

POGLEDAJTE KOJU PJESMU BI ZAGREPČANI IZBRISALI:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • @f@nky 12.02.2023.

    ...naslov " spremna na proslavu " treba promjeniti, nije tesko zakljuciti na koju proslavu zove....

  • bečar-bečar 11.02.2023.

    radije ga stavim na gradele !!!HŽV

  • opušteno2 11.02.2023.

    Nives ako zaškripi tu sam.tko god kaze da je nebi laze i to opasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare