To je to što me zanima!

Nives Celzijus: 'Jedva čekam osjetiti strast plesa u tijelu...'

Nives će plesnim pokretima naučiti višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima Mateo Cvenić. Pjevačica nam je otkrila kako je kroz ples upoznala sebe u nekom pomalo rabijatnom pokretu i stavu
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (37) trenutačno naporno trenira kako bi svojim plesnim umijećem zadivila obožavatelje showa 'Ples sa zvijezdama'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Snalazim se nekako. Imamo divnog i strpljivog partnera koji je dosta taktičan u ispravljanju mojih pogrešaka - priznala nam je pjevačica, glumica i spisateljica.

Nives će plesnim pokretima naučiti višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima Mateo Cvenić. Pjevačica nam je otkrila kako je kroz ples upoznala sebe u nekom, kako kaže, pomalo rabijatnom pokretu i stavu.

OD OŽUJKA Vraća se 'Ples sa zvijezdama'. Natjecat će se i Sonja Kovač...

- Shvatila samo kako mi fali te neke ženstvenosti i gracioznosti - objasnila je Celzijus koja smatra da posjeduje plesno umijeće i talent, ali misli da ima još dosta prostora za napredak.

- Vjerujem da će se moj partner morati jako pozabaviti sa mnom - kaže kroz smijeh. Kao pozitivnu stvar ističe to što se uvijek dobro nasmije promatrajući svoj ples u ogledalu. Iako još nije upoznala sve plesove najviše se radiju zaplesati sambu i paso doble.

- Sviđa mi se ta energija i strast pa jedva čekam da to osjetim i u svom pokretu - otkriva pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kajzer/soze/80🇷🇸 08.03.2019.

    Kako je perfidno dvosmislena😎Najzgodnija ženska balkana😋doduše naporna za mnoge stvari i razmažena,ali nema veze..

  • kontramrakukontrasili 07.03.2019.

    Ja ne mogu dočekat....,mislim uzvrat Dinama protiv Benfice

  • realista 7 07.03.2019.

    i mi osjecamo nesto kad te vidimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare