Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Nives Celzijus: 'Jedva čekam osjetiti strast plesa u tijelu...'

Nives će plesnim pokretima naučiti višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima Mateo Cvenić. Pjevačica nam je otkrila kako je kroz ples upoznala sebe u nekom pomalo rabijatnom pokretu i stavu

Foto: nova tv
8 komentara

Nives Celzijus (37) trenutačno naporno trenira kako bi svojim plesnim umijećem zadivila obožavatelje showa 'Ples sa zvijezdama'.

- Snalazim se nekako. Imamo divnog i strpljivog partnera koji je dosta taktičan u ispravljanju mojih pogrešaka - priznala nam je pjevačica, glumica i spisateljica.

Foto: nova tv

Nives će plesnim pokretima naučiti višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima Mateo Cvenić. Pjevačica nam je otkrila kako je kroz ples upoznala sebe u nekom, kako kaže, pomalo rabijatnom pokretu i stavu.

OD OŽUJKA Vraća se 'Ples sa zvijezdama'. Natjecat će se i Sonja Kovač...

- Shvatila samo kako mi fali te neke ženstvenosti i gracioznosti - objasnila je Celzijus koja smatra da posjeduje plesno umijeće i talent, ali misli da ima još dosta prostora za napredak.

Foto: nova tv

- Vjerujem da će se moj partner morati jako pozabaviti sa mnom - kaže kroz smijeh. Kao pozitivnu stvar ističe to što se uvijek dobro nasmije promatrajući svoj ples u ogledalu. Iako još nije upoznala sve plesove najviše se radiju zaplesati sambu i paso doble.

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Sviđa mi se ta energija i strast pa jedva čekam da to osjetim i u svom pokretu - otkriva pjevačica. 

Naši partneri pišu
Message