To je to što me zanima!

Nives Celzijus: Padam na te pi...ste muške frizurice

Manekenka Nives Celzijus Drpić napisala je na blogu da joj se nogometaš Veloso sviđa jer ima 'pi...stu' frizuru poput njezinog supruga Dine
Vidi originalni članak

Nedavno sam primijetila svoju novu omiljenu nogometnu zvijezdu i upitala se zašto svi pričaju o Cristianu kada postoji još jedno portugalsko savršenstvo, pod imenom Miquel Veloso. Ni sama ne znam kako mi je taj portugalski slatkiš uspio promaći, napisala je na blogu Nives Celzijus (28). Dodala je kako joj se mladi nogometaš sviđa jer je neodoljivo podsjeća na supruga Dinu Drpića (28) zbog frizure.
- Nevjerojatno kako uvijek padam na te pi...ste frizurice - zaključila je Nives. Dodaje kako joj suprug stvara komplekse jer dok je u njemačkom Karlsruheu, daleko je od frizera u Zagrebu koji se brinu oko njene frizure. Zbog toga, kaže Nives, Dino uvijek ima savršenu frizuru, a ona ne.
- I onda stojim na vratima kuće, spremna za izlazak na večeru, sa nespremnom frizurom i gledam Dinu kako pramen po pramen uredno slaže i zalizuje i ljuti se jer mu ponestaje njegovog idealnog, neizostavnog preparata za kosu, a ja zaboravna kučka zaboravila sam mu donijeti još koji komad Zagreba jer ne postoji ništa odgovarajuće u Njemačkoj - ispričala je Nives obožavateljima na nivescelsius.de.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SunTzu 20.04.2010.

    i oni padaju na tvoju facu \'malog cigica\' nekog ;)

  • Stasha 20.04.2010.

    Nije ova uopće glupa, zna ona vrlo dobro što radi kad izjavljuje i piše ovakve nebuloze...

  • audrey 20.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare