To je to što me zanima!

Nives i Dino zaboravili su na svoju šestu godišnjicu braka

MAMA SVE ZNA Nives i Dino Drpić vjenčali su se prije šest godina u Las Vegasu. Mama ih je podsjetila na godišnjicu. Obično si poklanjaju skupocjene darove
Vidi originalni članak

Čestitam ti šest godina uspješnog robijanja, tako je Nives Drpić (29) suprugu zaželjela sretnu godišnjicu braka koja je bila 6. lipnja. Vjenčali su se u Las Vegasu. Nives i njezin suprug Dino (30) zaboravili su na nju.

- Nekako smo je smetnuli s uma. Nasreću da imamo moju mamu koja nas je podsjetila. Iznenađena sam da je Dino zaboravio jer on inače pamti važne datume - čudi se Nives.

Dodaje da stignu sve popraviti i romantično proslaviti godišnjicu braka. Otkrila je da su proteklih pet godina o proslavi danima unaprijed razmišljali što će si darovati.

-Obično se iznenadimo skupocjenim darovima koje smo dugo priželjkivali - kaže Nives.

Prisjetila se vjenčanja na kojem je bila odjevena u dekoltiranu haljinu leopardova uzorka. Umalo su zakasnili na ceremoniju.

- U hotelsku sobu ušli smo u 19.30, a vjenčanje je bilo zakazano u 20 sati. Svjedoci su nam bili dvoje nepoznatih ljudi iz Las Vegasa koji su inače prisutni na vjenčanjima - prisjetila se pjevačica koja trenutačno s obitelji živi u Grčkoj gdje Dino igra za AEK iz Atene.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • juliet 08.06.2011.

    a baš bi se bili drpali da su se sjetili šteta nije ogulio hurac taj dan

  • rudy3000 08.06.2011.

    zašto ste to objavili?sada neću moći spavat:(

  • UblehaBa 08.06.2011.

    Nacionalna tragedija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare