To je to što me zanima!

Nives Ivanišević pohvalila se nakitom, na samo jednoj ruci nosi više od 90 tisuća kuna

Nives često pokazuje da je modni znalac, a ovog puta se pohvalila vrijednim narukvicama poznatog i slavnog brenda Cartier, a u ruci je nosila i Balenciaginu torbicu
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (40) podijelila je sa svojim pratiteljima skupocjene modne dodatke koji joj krase ruku. Pohvalila se tako sa dvije narukvice poznate modne kuće Cartier iz njihove linije Love. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (50) često pokazuje da je modni znalac, a ove narukvice koje se mogu pronaći od žutog i bijelog zlata, na službenoj stranici Cartiera koštaju oko 56 tisuća kuna za zlatnu narukvicu i 38.600 kuna za model od bijelog zlata.

Narukvice iz linije Love obožavaju i mnogi poznati, a često ih možemo vidjeti i na ruci Kylie Jenner, Hailey Bieber, Lejle Hajrović, Georgine Rodriguez i mnogih drugih. 

Osmišljene su 1969. godine u New Yorku i za njihov dizajn zaslužan je dizajner nakita Aldo Cipullo. Te iste godine, Aldo je pustio Tiffany & Co i zaposlio se u Cartieru, a narukvice Love bile su njegov prvi dizajn za liniju Maison i postale su jedne od najprodavanijih i omiljenih u svijetu poznatih i slavnih. 

S obzirom na veliku popularnost koju je postigla narukvica ova linija se kasnije proširila na prstenje, naušnice, ogrlice i satove.

Osim skupocjenog nakita, na fotografiji se vidio i krem torbica koju nosi. Riječ je o modelu Le Cagole modne kuće Balenciaga koja na njihovim službenim stranicama košta 2.300 eura (17.200 kuna).

ŠARENO I ZVECKAVO Pravi ljetni ukras za žene: Lijepi nakit za gležanj u boho stilu

Inače, Nives posljednjih dana na društvenim mrežama objavljuje fotografije s odmora. 

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Cherylin 07.08.2022.

    Goran je galantan, zaradio pa Nives se čini sasvim ok, nema mjesta ljubomori, radi za prvog igrača svijeta i zapravo narukvica je lijepa, kamo sreće da svi imamo vise love da si mozemo priuštiti..

  • kaj te briga2 07.08.2022.

    to nije za pohvalu,to je bezveze i jadno

  • Luka Putinic 07.08.2022.

    ako si kapitalist onda je ovo super stvar, ako si moralna osoba ovo ti se gadi, sad o tome ovisi kako ce ko komentirati ovo, ja bih rekao da je ovo dno dna pa sad nek svak za sebe kaze sta misli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare