To je to što me zanima!

Nives Ivanković i Hrvoje Hribar tulumom slavili Zlatne dukate

Noves, Hrvoje Hribar i Tomislav Antunović dobitnici su posebne nagrade Zlatni dukat na 21. Danima hrvatskog filma u Orašju kojeg je osnovao Ivo Gregurević
Vidi originalni članak

Odrastala sam i glumački sazrijevala uz ovaj festival. Nižu se slike u glavi najljepših i najluđih glumačkih druženja u Orašju. Velika hvala svima, rekla je glumica Nives Ivanković (49).

Ona, Hrvoje Hribar (54) i Tomislav Antunović dobitnici su posebne nagrade Zlatni dukat na 21. Danima hrvatskog filma u Orašju kojeg je osnovao Ivo Gregurević (63). Dobitnici su slavili do dugo u noć.

Pogledajte razgovor s Nives Ivanković:

- Ja imam nekih godina, ali ne bih o tome sada. Prijatelji su mi rekli da bih ovaj festival mogao organizirati još 30, 40 ili 50 godina. Razmišljao sam o tom prijedlogu i zaključio sam da bih mogao. Danas svaki balavac ima 70 godina. Hvala vam - rekao je Ivo Gregurević publici u Orašju koja ga je nagradila burnim pljeskom. Glumac je i ove godine pokazao da je pravi domaćin, jer niti jednog trenutka se nije odvajao od svojih kolegica glumica i kolega glumaca.

- Ove godine moji su gosti mladi glumci, što me jako veseli, jer oni su jamstvo da će nastaviti tamo gdje ćemo mi stariji jednog dana po Božjoj volji stati - rekao je Gregurević.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • marionx 05.09.2016.

    nives kraljica:)))

  • volim hrvatsku 04.09.2016.

    Tko je Noves iz prve rečenice?

  • kung fu panda 04.09.2016.

    jel tako šefe :))?

Komentiraj...
Vidi sve komentare