To je to što me zanima!

Nives raspametila obožavatelje novom fotkom: 'Daj se obuci...'

Celzijus se nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komplimenti koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli
Vidi originalni članak

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (37) svoje pratitelje na društvenim mrežama voli 'počastiti' golišavim i provokativnim fotografijama, a ovaj je put otišla korak dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala potpuno gola, prekrivena samo kućnim ogrtačem. Među ostalim, pohvalila se kako je uživala na koncertu splitske pjevačice Severine Kojić (47), a sada je nastavila uživati u Splitu.

- Dobro jutro, Splite - napisala je Nives kratko u opis fotografije. Njezini se pratitelji nisu ustručavali komentirati fotografiju, pa je osim pozitivnih komentara bilo i onih kojima su je pogrdili.

SPREMILA SE ZA TERETANU Nives: 'Bapske gaće su udobne, tange su za posebne prilike...'

- Obuci si donje rublje, što će ti kći reći kad vidi mamu golu samo s ogrtačem pokrivenu na terasi - jedan je od komentara. 

Nives se i sama nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komplimenti koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli.

- Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom - napisala je odlučno Nives.

Nives na Instagramu svakodnevno objavljuje sadržaj za više od 300 000 pratitelja, a povremeno sa svojom vjernom publikom prokomentira aktualnosti ili nešto što joj smeta. Ovog puta, žuti karton dobili su dežurni moralizatori. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Boksi_1 02.12.2019.

    A kad će filmić neki pa da narod uživa?! Da pokaže svo svoje umijeće! Ovo je već dosadno... Kako se ne povede Sevkinim prijemjerom kad joj je tolika obožavateljica?! Pa postala bi glavna zvijezda preko noći! Tako i tako je to danas normalno! Nives podijeli otkaze menađeru i pr agentu... I baci se u porn. ovaj, filmsku industriju! 😊

  • ARBUNICI 02.12.2019.

    Ne osuđujem te , ali kaj baš moraš na takav način zarađivati? Nađi si normalan posao, vjerujem da si sposobna. Vjerujem da je ovo što radiš više plaćeno, ali kaj baš moraš??Bit će ti žao jednog dana. Treba prehraniti djecu, kužim, ali daj shvati da će ti jednog dana u školi djecu zlostavljati zbog toga, gle si golu mamu i te spike. Koliko god ti misliš da si moralna, tvoje ponašenje i pokazivanje golotine nije i točka. TO NIJE NAPREDNO DRUŠVO, NAZADNO JE

  • 02.12.2019.

    ta sva jedna te ista naslikavanja su osobno meni no coment ali ako nekog "fana" to usrećuje kao i nju samu brate mili nek se slika do besvijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare