To je to što me zanima!

Nives: Naši sportaši imaju više ljubavnica od Tigera...

Nives kaže da svi bogataši i slavni sportaši varaju žene. Bilo bi joj čudno da su vjerni. Nije joj jasno zašto su Tigerove ljubavnice ružnije od Elin...
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (28) napisala je u kolumni za Arenu da joj nije neobično što je Tiger Woods varao suprugu. Ona misli bi bilo čudno da ju ne vara jer, kako kaže, muškarci koji imaju novca varaju svoje žene. Nisu je ni brojke iznenadile. Jedino joj nije jasno zašto su mu ljubavnice ružnije od njegove žene Elin Nordegren. Napisla je i kako se naši sportaši i njihovi kolege iz Srbije mogu pohvaliti s puno većim brojem ljubavnica. Starleta se osvrnula i na zlostavljače u Hrvatskoj. Poručila je Simoni da ne govori kako ju je Ante u braku psihički i fizički zlostavljao jer bi zbog toga kod nas mogla biti i tužena.
- Naši ljudi čudno percipiraju zlostavljače. To ih vrijeđa. Ne osuđuju se zlostavljači, nego oni koji nisu mogli ili znali šutjeti o tome - napisala je Nives.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • plavuša13 15.12.2009.

    Nisam ni sumnjala da ti neš imat šta za rećSamo je tvoj Dino vjeran jel da???

  • corn flakes 15.12.2009.

    . . . izjava iz iskustva - nemam razloga sumnjati!!!

  • tyra 15.12.2009.

    Po ovome ispada da i nju vrlo vjerojatno muž vara. Vjerojatno ima svega u tim krugovima, ali vjerujte ima toga i u običnom svijetu. Mislim da joj nije baš ok ubacivati bubice u uši svojim kolegicama koje su udane za sportaše. Ne treba joj to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare