To je to što me zanima!

Nives o Dinovoj vezi: Uvijek je imao dobar ukus i oko za žene

Dino je uvijek imao specifičan tip žene, kaže Nives Celzijus. Dodaje da su njih dvoje tijekom godina postali prijatelji, a šale se i da se čini kao da su i dalje u braku
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (33) koncentrirana je svoju glazbenu karijeru, a nedavno je objavila novi singl 'Kad ženu rane'. Nakon razvoda od Dina Drpića (34) s kojim ima dvoje djece, Leonea (9) i Taishu (7), Nives uživa u soliranju, a s bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima. 

Časopis Story otkrio je da je Dino već dvije godine u vezi s Ines Katarinom Sušom, djevojkom koja je 2010. godine proglašena jednom od 25 najljepših djevojaka mlađih od 25 godina iz ex-Yu regije. Nives je za RTL prokomentirala njegovu novu djevojku. 

- Dino je uvijek imao specifičan tip žene, ima dobro oko. Iako nemamo mnogo sličnosti, moram mu priznati da ima dobar ukus za žene - kazala je pjevačica. Dodaje kako su Dino i ona postali prijatelji, a znaju se i šaliti da se čini kao da su i dalje u braku. 

- Ništa se nije promijenilo, odnos nam je čak puno zdraviji i kvalitetniji nego što je bio u periodu kraja braka - rekla je Nives koja smatra da Dinova nova veza nije toliko ozbiljna kako se prikazuje u javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • fredaster 13.09.2015.

    cujte , Nives je cis pristojna !

  • kung fu panda 12.09.2015.

    žena za sva vremena,možemo je mrziti ,ogovarati ali mora joj se priznati bori se za svoju obitelj najbolje što zna ima moje poštovanje radi toga,koliko bi žena oplelo po bivšem bez da razmisle da samim time ponižavaju i svoju djecu?

  • marionx 11.09.2015.

    nives kraljice.... dama bila i ostala

Komentiraj...
Vidi sve komentare